SUNBEAMsystem Mini-R Laadregelaar 5 Ampere

| Alle producten van SUNBEAMsystem
Inclusief adapter voor 12V stopcontact!

64,90

Nog 6 op voorraad

zonnepaneelwand

Laat je adviseren in onze winkel in Leiderdorp!

Klik hier om een afspraak te maken

Productinformatie

De Mini-R Laadregelaar van SUNBEAMsystem is misschien wel de kleinste 5A laadregelaar die je ooit hebt gezien. De Mini-R regelaar is een 3-fasen PWM regelaar speciaal ontwikkeld voor mobiele toepassingen: extreem licht, handzaam en met een waterproof IP67 behuizing. Samen met een zonnepaneel (tot max. 65W) heb je zo een volledig mobiele bron van zonne-energie tot je beschikking. Erg handig is het meegeleverde verloop voor een 12V stopcontact. Hiermee kun je de Mini-R eenvoudig koppelen aan de accu via het 12V stopcontact!

Voorbeeld: je ligt voor anker of aan een eiland en wilt de accu’s bijladen, maar geen zonnepanelen vast aan dek monteren. Met bijvoorbeeld dit 50 Watt zonnepaneel en de Mini-R regelaar klik je razendsnel een stroombron op je accu en leg je het paneel los aan dek of op de buiskap. Vertrek je weer dan klik je paneel en regelaar los en berg je ze weer op.

De Mini-R regelaar wordt geleverd met kabels voor zowel zonnepaneel als tijdelijke aansluiting op de accu. De lengte tussen de stekkers naar het paneel en de 12-voltsplug is ongeveer 2.75m. Als accessoire hebben we hier ook een aansluitsetje beschikbaar wanneer je de regelaar permanent op de accu wilt aansluiten.

Alternatieve producten

Reviews voor SUNBEAMsystem Mini-R Laadregelaar 5 Ampere

Vaak meebesteld

Merk

sunbeam system sailspecials
SUNBEAMsystem produceert een breed assortiment compacte beloopbare zonnepanelen, specifiek voor de watersport. De SUNBEAMsystem zonnepanelen zijn flexibel en beloopbaar en bij uitstek geschikt voor montage aan dek, op een kajuitdak en zelfs op een buiskap of bimini. Met de hoogefficiënte Sunpower™ cellen halen SUNBEAMsystem panelen de maximale haalbare opbrengst uit zelfs de kleinste oppervlakken. Het Zweedse Design en hoogwaardige afwerking staan garant voor een zeer duurzaam product. Bestel nu uw nieuwe zonnepanelen bij Sailspecials of vraag ons om advies!