NauticLED G4 Pro 12 (Helder Wit)

| Alle producten van NauticLED

Productinformatie

De nieuwe G4 Pro-serie van NauticLED maakt gebruik van de laatste technologieën op het gebied van LED-verlichting. Kapotte lampjes door spanningsverschillen zijn verleden tijd door de drivers die spanningen van 10 tot 35V aankunnen. De lampjes zijn over een groot bereik dimbaar, zonder storend gezoem en beschikbaar met een aansluiting aan de zijkant of aan de achterkant.

Deze helder witte versie (4000k) heeft net iets witter licht dan je doorgaans ziet bij sfeerverlichting (2700k). Het lezen van een boek of werken bij de navigatietafel kan daardoor net wat prettiger zijn.

  • Traploos dimbaar
  • Geen gezoem bij het dimmen
  • Geschikt van 10 tot 35 Volt; vangt spanningsverschillen moeiteloos op
  • Hoge kleurechtheid (CRI>90)
  • Natuurlijk, helder wit licht (4000K)

Toch liever warm wit? Kies dan voor de NauticLED G4 Pro (Warm Wit) of de NauticLED G4 Premium (Warm Wit).

Alternatieve producten

Reviews voor NauticLED G4 Pro 12 (Helder Wit)

Vaak meebesteld

Merk

NauticLED Logo
Het Nederlandse NauticLED is opgericht in 2009 en biedt een breed scala aan led-lampjes die geoptimaliseerd zijn voor gebruik aan boord. De hoogwaardige led-lampjes van NauticLED kenmerken zich door de interne drivers die het in veel gevallen mogelijk maken de lamp traploos te dimmen zonder gezoem. NauticLED lampjes verbruiken slechts weinig vermogen ten opzichte van de ‘ouderwetse’ hallogeenlampjes en zorgen daarmee voor een aanzienlijke vermindering in stroomverbruik. In het assortiment vind je lampjes voor navigatie-  en kajuitverlichting, van vervangingslampjes met diverse fittingen en kleuren tot complete armaturen.