Sunbeamsystem Fold 41,5 Watt Set met Mini-R Laadregelaar

| Alle producten van SUNBEAMsystem
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
zonnepaneelwand

Laat je adviseren in onze winkel in Leiderdorp!

Klik hier om een afspraak te maken

Productinformatie

Kant en klare set van het nieuwe uitklapbare Fold 41,5 watt zonnepaneel van SUNBEAMsystem met Mini-R Laadregelaar. Ingeklapt heeft dit paneel de grootte van niet meer dan een ingeklapte 13 inch laptop. Uitgeklapt heb je een paneel tot je beschikking met een serieuze opbrengst. Het Tough Fold paneel is onderdeel van de Tough familie van Sunbeamsystem en heeft daarom dezelfde stevige celbescherming. Omdat het geheel gelamineerd is, is het paneel volledig waterdicht en heeft een zeer lange levensduur.  Deze set is inclusief alle benodigde kabels en laadregelaar.

Het handige en unieke van deze set is dat deze heel eenvoudig en daadwerkelijk plug & play is aan te sluiten op een 12 volt stopcontact. En dus onder het matras vandaan te halen en in te zetten wanneer je deze zomer aan een eiland ligt! Geleverd met verloop om de regelaar in een 12 volt stopcontact te klikken , maar ook met kabel met accuklemmen om de regelaar direct op de accu aan te kunnen sluiten. Om genoeg kabellengte te hebben om het paneel op de gewenste plek in de zon te kunnen leggen heb je keuze uit levering met verlengkabels van 3 meter (voor op bijv. de buiskap) tot 8 meter (aan dek).

De set bevat:

Let op!

Het Fold paneel is niet geschikt om verder dan 180 graden open te buigen (andersom op te vouwen), los aan railingen op te hangen of op bimini’s te leggen (vanwege repetitieve beweging door de wind).

Productvideo's

Specificaties

Artikel
Tough Fold 41,5W (TZ84x30)
Pmax 41.5 Watt
Shadow Optimized Nee
Lengte 84cm
Breedte 30cm
Opgevouwen 30 x 28cm
Cel Sunpower (>22.5%)
Max Systeem Voltage 30V (incl. by-pass diode)
Vmp 20.88V
Imp 1.99A
Voc 24.48V
Isc 2.11A
Vermogenstolerantie ± 3%
Kabelaansluiting Junction Box (MC4)
Lengte Kabel 15cm
Gewicht 0,7kg (exc. kabels)
Schroefogen 4 x 9mm
3M Plaklaag Nee
UPC 663185776971

 

Alternatieve producten

Reviews voor Sunbeamsystem Fold 41,5 Watt Set met Mini-R Laadregelaar

Vaak meebesteld

Merk

sunbeam system sailspecials
SUNBEAMsystem produceert een breed assortiment compacte beloopbare zonnepanelen, specifiek voor de watersport. De SUNBEAMsystem zonnepanelen zijn flexibel en beloopbaar en bij uitstek geschikt voor montage aan dek, op een kajuitdak en zelfs op een buiskap of bimini. Met de hoogefficiënte Sunpower™ cellen halen SUNBEAMsystem panelen de maximale haalbare opbrengst uit zelfs de kleinste oppervlakken. Het Zweedse Design en hoogwaardige afwerking staan garant voor een zeer duurzaam product. Bestel nu uw nieuwe zonnepanelen bij Sailspecials of vraag ons om advies!