Sunbeamsystem Fold 62 Watt Set met Mini-R Laadregelaar

| Alle producten van SUNBEAMsystem
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
zonnepaneelwand

Laat je adviseren in onze winkel in Leiderdorp!

Klik hier om een afspraak te maken

Productinformatie

Kant en klare set van het nieuwe uitklapbare Fold 62 watt zonnepaneel van SUNBEAMsystem met Mini-R Laadregelaar en kabels.

De set bevat:

Ingeklapt heeft dit paneel de grootte van niet meer dan een laptop. Uitgeklapt heb je een paneel tot je beschikking met een serieuze opbrengst. Het Tough Fold paneel is onderdeel van de Tough familie van Sunbeamsystem en heeft daarom dezelfde stevige celbescherming. Omdat het geheel gelamineerd is, is het paneel volledig waterdicht en heeft een zeer lange levensduur.

Deze set is inclusief alle benodigde kabels en laadregelaar. Het handige en unieke van deze set is dat deze heel eenvoudig en plug & play is aan te sluiten op een 12 volt stopcontact. De Mini-R regelaar wordt namelijk geleverd met verloop om zo in een 12 volt stopcontact te klikken.

Hoe dit verder werkt? Een 12 volt stopcontact is normaliter altijd verbonden met de huishoudaccu. Daar staan de verbruikers op en die wil je bijladen met een zonnepaneel. Een 12V stopcontact is meestal goed bereikbaar is in de kajuit en is zo een ideaal plug en play koppelpunt voor een wegneembaar zonnepaneel. In plaats van stroom uit het contact te trekken maak je nu dus slim gebruik van het contact om stroom terug te voeren naar de accu.

Naast het verloop om de regelaar in een 12 volt stopcontact te klikken , ook geleverd met kabel met accuklemmen om de regelaar direct op de accu aan te kunnen sluiten. Om genoeg kabellengte te hebben om het paneel op de gewenste plek in de zon te kunnen leggen heb je keuze uit levering met verlengkabels van 3 meter (voor op bijv. de buiskap) tot 8 meter (aan dek).

 

Productvideo's

Alternatieve producten

Reviews voor Sunbeamsystem Fold 62 Watt Set met Mini-R Laadregelaar

Vaak meebesteld

Merk

sunbeam system sailspecials
SUNBEAMsystem produceert een breed assortiment compacte beloopbare zonnepanelen, specifiek voor de watersport. De SUNBEAMsystem zonnepanelen zijn flexibel en beloopbaar en bij uitstek geschikt voor montage aan dek, op een kajuitdak en zelfs op een buiskap of bimini. Met de hoogefficiënte Sunpower™ cellen halen SUNBEAMsystem panelen de maximale haalbare opbrengst uit zelfs de kleinste oppervlakken. Het Zweedse Design en hoogwaardige afwerking staan garant voor een zeer duurzaam product. Bestel nu uw nieuwe zonnepanelen bij Sailspecials of vraag ons om advies!