SUNBEAMsystem Tough 21 Watt Long Black Zonnepaneel

| Alle Black Friday
| Alle producten van SUNBEAMsystem

135,-

Nog 1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
zonnepaneelwand

Laat je adviseren in onze showroom in Zaandam!

Klik hier om een afspraak te maken

Plus- en minpunten

  • + Lichtgewicht, flexibel en dun (3mm)
  • + 5 jaar garantie
  • + Zwarte toplaag met anti-slip
  • - 21 Watt is niet voldoende bij veel verbruikers aan boord

Productinformatie

Het nieuwe 21 Watt Tough Long edition zonnepaneel van SUNBEAMsystem is een beloopbaar zonnepaneeltje. Het model is lang en smal en uitgevoerd in het zwart. Dit is het smalste model van SUNBEAMsystem. Deze ‘strook’ past altijd wel ergens en wordt zelfs wel op de mast of giek gemonteerd. Bij uitstek geschikt om de accu’s bij te houden wanneer je niet aan boord bent (en dus niet aan de walstroom hoeft). Voorzien van een anti-slip oppervlak en extra UV-bestendige coating voor een extreem lange levensduur.  Daarom geleverd inclusief 5 jaar garantie. Dankzij hoogefficiente (>22.5%) zonnecellen van Sunpower is dit paneel gemiddeld 30% kleiner dan andere panelen van een gelijkwaardig wattage.

Het paneel is met 300 gram extreem licht en heeft een maat van 85 x 18 cm en is slechts 3mm dun. Deze Tough Black uitvoering is extreem duurzaam en is voorzien van anti-slip. Door de flushkabel aan de onderzijde is het paneel vlak op het dek te monteren zonder uitstekend stekkerdoosje of kabels.

Panelen uit de Tough/Tough+/Tough++ reeks worden geleverd met 5 jaar garantie. Hiervoor moet je het paneel registreren bij SUNBEAMsystem.

Liever de versie met witte randen? Kijk dan hier: SUNBEAMsystem 21 Watt Tough Long Flush

Alternatieve producten

Reviews voor SUNBEAMsystem Tough 21 Watt Long Black Zonnepaneel

Vaak meebesteld

Merk

sunbeam system sailspecials
SUNBEAMsystem produceert een breed assortiment compacte beloopbare zonnepanelen, specifiek voor de watersport. De SUNBEAMsystem zonnepanelen zijn flexibel en beloopbaar en bij uitstek geschikt voor montage aan dek, op een kajuitdak en zelfs op een buiskap of bimini. Met de hoogefficiënte Sunpower™ cellen halen SUNBEAMsystem panelen de maximale haalbare opbrengst uit zelfs de kleinste oppervlakken. Het Zweedse Design en hoogwaardige afwerking staan garant voor een zeer duurzaam product. Bestel nu uw nieuwe zonnepanelen bij Sailspecials of vraag ons om advies!