Besto Comfort Fit Pro 165N met Harnas

| Alle producten van Besto

149,-

Uitverkocht

Productinformatie

Het nieuwe Besto Comfort Fit PRO 165N is een comfortabel zittend reddingsvest wat overtuigend presteert onder alle omstandigheden. Het vest draagt erg comfortabel doordat het ergonomisch is gesneden, door het gebruik van een zeer soepele stof, het lichte gewicht en het verstelbare rugpaneel. Door de asymmetrische long en het 165 Newton drijfvermogen is het Besto Comfort Fit Pro vest in staat de man overboord snel te draaien. Het vest is standaard voorzien van een harnas (voor gebruik met lifeline), beenband en reflecterende striping. Dit vest is voorzien van een Clear Indicator, waarop af te lezen is of de automaat in orde is, en all weather cartridge, die bestendig is tegen extreem hoge luchtvochtigheid en buiswater. Het Comfort Fit Pro 165N vest is de comfortabelere versie van het populaire Comfort Fit 165N reddingvest, beste koop én voordelige keuze in de meest recente Waterkampioen test.

  • Licht en comfortabel dragend reddingsvest
  • 165N drijfvermogen
  • Uitstekende prestaties in het water onder alle omstandigheden
  • Inclusief harnas, verstelbaar rugpand en beenband

Tip: overweeg een reserve herlaadset. Zo ben je altijd en overal zelf in staat het vest opnieuw geschikt te maken voor gebruik.

Alternatieve producten

Reviews voor Besto Comfort Fit Pro 165N met Harnas

Vaak meebesteld

Merk

Besto is al 85 jaar het merk van Nederlandse bodem voor persoonlijke reddingsmiddelen aan boord. Besto voert al jaren de top aan in zwem- en reddingvesten dankzij gekwalificeerd productonderzoek en de continu perfectionering van de pasvorm van vesten.