Besto Junior Automatisch Reddingsvest Kind 100N

104,95 89,50

Wissen
Gratis verzending vanaf €99
Voor 16:00 besteld (ma-vr) is morgen in huis 
Afhalen bij 2600 PostNL locaties
30 dagen niet tevreden geld terug

Dit automatische kinderreddingsvest van Besto, de 100N is de vernieuwde versie van dit uitstekende kinderreddingsvest. De pasvorm en de ronde hals maken hem nog prettiger te dragen en het drijfvermogen is verhoogd naar 110N. Het geïntegreerde harnas maakt het mogelijk om een life-line aan te koppelen.

Het Besto junior automatische kinderreddinsgvest is geschikt voor kinderen tussen de 15 en 40 Kg met een minimale borstomvang van 46 cm en een maximale borstomvang van 90 cm. Het geeft veel bewegingsvrijheid en comfort en is makkelijk aan te trekken.

De bediening is automatisch en/of handmatig en het kinder reddingsvest kan met de mond worden bijgeblazen.

Tip: overweeg een reserve herlaadset. Zo ben je altijd en overal zelf in staat het vest opnieuw geschikt te maken voor gebruik.

Advies: we adviseren niet al te jong van een vaste stof reddingsvest over te stappen op een automatisch reddingsvest. Goede richtlijn is vanaf het bezit van een zwemdiploma. Daarbij is het belangrijk dat het kind de leeftijd heeft om te begrijpen wat er gebeurd als hij in het water valt, het opblazen van een automatisch vest kan een kind anders flink laten schrikken.