Boats + Beers door Hanneke Beers

49,00

2-5 dagen levertijd

Gratis verzending vanaf €99
Voor 16:00 besteld (ma-vr) is morgen in huis 
Afhalen bij 2600 PostNL locaties
30 dagen niet tevreden geld terug

BOATS+BEERS – Ongereefde avonturen van een yachting journalist’ is een nieuw en uniek boek met de beste zeilverhalen van de Nederlandse yachting journalist Hanneke Beers over de afgelopen 20 jaar. Het is een luxe hardcover boek met geweldige fotografie van o.a. Sander van der Borch.

De verhalen geven een unieke inkijk in de wereld van het wedstrijdzeilen. Hanneke schrijft vlot en aanstekelijk en trekt je vanaf pagina 1 aan boord. Zo kijk je mee over haar schouder aan boord van J-klasser Rainbow. En zeil je mee met Swan 45 Checkmate tijdens de North Sea Regatta. Of verbaas je je over het testosterongehalte op een Lemsteraak in de Flevorace. Maar wordt ze ook heel persoonlijk als ze een gebroken Pieter Heerema interviewt net na zijn aankomst in Les Sables d’Olonne en hem de vraag stelt: “als je dit geweten had Pieter, had je het dan weer gedaan?”

BOATS+BEERS is een leesboek met razend spannende, soms aangrijpende en nu en dan hilarische zeilverhalen. Maar het is zeker ook een oogstrelend fotoboek om heerlijk doorheen te bladeren en verdient een plek op de koffie- of leestafel van elke haven of bedrijf met een enthousiaste zeiler aan het roer.