Sunbeamsystem Fold 62 Watt Set met 5A Genasun MPPT

409429

Wissen
Gratis verzending vanaf €99
Voor 16:00 besteld (ma-vr) is morgen in huis 
Afhalen bij 2600 PostNL locaties
30 dagen niet tevreden geld terug

Kant en klare set van het nieuwe uitklapbare Fold 62 watt zonnepaneel van SUNBEAMsystem met de supersnelle en compacte MPPT laadregelaar van het Amerikaanse merk Genasun. Deze set is bij uitstek geschikt wanneer je flexibel wilt zijn waar en wanneer je het paneel inzet of te weinig ruimte beschikbaar hebt voor een vaste opstelling. De set is inclusief alle kabels en met een duidelijke door ons geschreven instructie.

Ingeklapt heeft dit Fold paneel de grootte van niet meer dan een dichtgeklapte ultradunne 17 inch laptop! Uitgevouwen heb je de beschikking over een serieus 62 Watt zonnepaneel met afmetingen van 85 x 42cm. Omdat het paneel geheel gelamineerd is, is het volledig waterdicht en heeft een zeer lange levensduur.

In vergelijking met andere merken zijn de Genasun MPPT laadregelaars super compact en licht. Ze worden standaard gebruikt in zonneboten van universiteiten als de TU Delft vanwege de hoge opbrengst. Door het ontbreken van een LCD scherm of bluetooth module is de eigen energie-consumptie de laagste in de markt: slechts 0.125 mA bij nacht.

Om genoeg kabellengte te hebben om het paneel op de gewenste plek in de zon te kunnen leggen heb je keuze uit een kabellengte van regelaar naar zonnepaneel van 3 meter (voor op bijv. de buiskap) tot 8 meter (aan dek).

De set bevat:

Scroll naar beneden voor meer uitleg bij de accessoires