Blijven drijven

| Alle Reisverhalen
| Alle producten van Hollandia

18,99

Nog 4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

‘Blijven drijven’ is het reisverhaal van vertrekkers Bram en Vivian van de Duende. Zinderend en met humor geschreven. Een aanstekelijk verslag van zes jaar lang avontuurlijk leven tijdens hun reis rond de wereld.

Een boek om bij weg te dromen.

  • Aanstekelijk verslag van zes jaar oceaanzeilen
  • Paperback, 227 pagina’s
  • Auteur: Vivian Oskam

Alternatieve producten

Meer informatie

De 27-jarige Bram en Vivian dromen van een avontuur dat hun leven zal veranderen. In plaats van een leven met hypotheek, carrière en crèche willen ze de wereld verkennen op een zeilboot. Hun droomboot blijkt veel gebreken te hebben en pas na jaren renoveren kunnen ze vertrekken. Met geld voor één jaar en plannen voor zes, gooien ze de trossen los. Bram en Vivian laten zich niet door tegenslagen uit het veld slaan. En tegenslagen zijn er! Onderweg vinden ze een balans tussen werken en zeilen en beleven ze fantastische maar ook huiveringwekkende momenten. Een storm vernietigt bijna hun dromen. Om de boot te redden, bouwen ze in the middle of nowhere eigenhandig een trailer. Zwanger varen ze door Patagonië, de mooiste wildernis op aarde. Dochter Flora wordt geboren in Chili en als een jong gezin zeilen ze langs de afgelegen paradijzen van de Stille Zuidzee.

Recensie

logo-footer1Dit is een buitengewoon reisverhaal vol spanning, bijzondere ontmoetingen en onvergetelijke ervaringen, dat duidelijk laat zien wat je met wilskracht kunt bereiken. Aangrijpend, met vaart en humor verteld. Vivian Oskam schrijft al meer dan tien jaar artikelen en columns. ‘Sterk in avontuur, subliem in beleving en uitmuntend in doorzettingsvermogen.’

 

Reviews voor Blijven drijven

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.