Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Betalen

Onderstaand lees je meer over de betaalmethodes die we beschikbaar hebben. Natuurlijk kun je betalen via iDEAL (Nederland) of Mr. Cash (België). Maar ook betalen via overschrijving is mogelijk.
Door te kiezen voor iDeal kun je zonder extra kosten direct online betalen. iDeal is een veilige en snelle betaalmethode. De betaling vind plaat in je eigen vertrouwde online bankomgeving. iDeal is beschikbaar als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen van je betaling, kunnen wij meteen met je bestelling aan de slag.
 
Met Mister Cash kun je als Belgische rekeninghouder gemakkelijk online aankopen doen middels je bankpas. Hoe werkt het? Kies in het afrekenproces voor Mister Cash, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact / Mister Cash. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Na je betaling kunnen we direct met je bestelling aan de slag.
 
Kies je voor deze betaalmethode dan ontvang je na je bestelling per e-mail de gegevens om je betaling te kunnen doen. Je kunt het bedrag vervolgens overmaken naar ons ING rekeningnummer. Naam: Sailspecials ING bank IBAN nummer: NL84INGB0007237133 BIC nummer: INGBNL2A Vermeld bij betaling per overschrijving altijd je factuurnummer als betalingskenmerk. Houd er wel rekening mee dat het 1 – 2 dagen kan duren voordat we de overschrijving op onze rekening zien verschijnen.
 
Kies je voor de betaalmethode Paypal dan betaal je gemakkelijk binnen de beveiligde Paypal omgeving. Bij de keuze voor Creditcard kun je betalen met Mastercard, Maestro, Visa of American Express Creditcard. Voor deze betaalmethodes brengen wij 3% van het totaalbedrag in rekening. Hiermee dekken wij de kosten voor deze betaalmethoden.
 
Door te kiezen voor de KBC/CBC Betaalknop kunt u zonder extra kosten direct online betalen binnen de vertrouwde omgeving van uw KBC of CBC rekening. De KBC/CBC is een veilige en snelle betaalmethode. De betaling vind plaat in je eigen vertrouwde online bankomgeving. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen van je betaling, kunnen wij meteen met je bestelling aan de slag.
 
Dat we veiligheid serieus nemen herken je aan het feit dat we gebruik maken van een beveiligde internetverbinding (SSL) op het moment dat je gevoelige informatie verzendt. Denk aan je betaalgegevens bijvoorbeeld. Bij een beveiligde internetverbinding worden deze gegevens versleuteld verstuurd. Je herkent de beveiliging aan: er staat https://sailspecials.nl in de adresbalk van je browser in plaats van het normale http://. De letter ‘s’ staat voor ‘secure’ (veilig). Bovendien zie je ook nog een klein slotje in de adresbalk en kleurt de adresbalk groen.
 
Woon je in België en beschik je over een geldig btw-nummer dan is het mogelijk taxfree te bestellen. Vul je bij de check-out een bedrijfsnaam in, dan kun je ook je btw-nummer invoeren. Let op dat je dit wel doet in het juiste format. Voorbeeld: BE0123456789. Als de juiste combinatie tussen btw-nummer en bedrijfsnaam is ingevoerd, dan wordt de btw automatisch van het te betalen bedrag gehaald.
 
Lukt dit niet, plaats dan via de winkelwagen je bestelling en kies voor de betalingsmethode Overschrijving. Mail vervolgens het ordernummer met geldig btw-nummer en bedrijfsnaam naar info@sailspecials.nl. Wij passen de factuur aan en mailen deze naar je, waarna je de betaling middels overboeking kunt voldoen.
 
Plaats je een bestelling dan ontvang je per e-mail een bevestiging. In de bijlage is de factuur opgenomen. Ben je lid van Sailspecials (heb je een account) dan kun je onder ‘mijn account’ ook altijd je facturen downloaden.

Nog geen antwoord?