watersportwinkel voor zeilers
Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Betalen

Onderstaand lees je meer over de betaalmethodes die we beschikbaar hebben. Natuurlijk kun je betalen via iDEAL (Nederland) of Mr. Cash (België). Maar ook betalen via overschrijving is mogelijk.
Door te kiezen voor iDeal kun je zonder extra kosten direct online betalen. iDeal is een veilige en snelle betaalmethode. De betaling vind plaat in je eigen vertrouwde online bankomgeving. iDeal is beschikbaar als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen van je betaling, kunnen wij meteen met je bestelling aan de slag.
 
Met Mister Cash kun je als Belgische rekeninghouder gemakkelijk online aankopen doen middels je bankpas. Hoe werkt het? Kies in het afrekenproces voor Mister Cash, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact / Mister Cash. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Na je betaling kunnen we direct met je bestelling aan de slag.
 
Kies je voor deze betaalmethode dan ontvang je na je bestelling per e-mail de gegevens om je betaling te kunnen doen. Je kunt het bedrag vervolgens overmaken naar ons ING rekeningnummer. Naam: Sailspecials ING bank IBAN nummer: NL84INGB0007237133 BIC nummer: INGBNL2A Vermeld bij betaling per overschrijving altijd je factuurnummer als betalingskenmerk. Houd er wel rekening mee dat het 1 – 2 dagen kan duren voordat we de overschrijving op onze rekening zien verschijnen.
 
Met ‘achteraf betalen’ bestel je eerst het product en betaal je achteraf binnen 14 dagen. Het is een ideale betaaloplossing voor als je onderweg bent of als je geen reader of creditcard bij de hand hebt. Ben je nog niet bekend met Sailspecials of wil je het product eerst zien, betaal dan achteraf met Billink. Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Billink jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval je wel bent toegelaten zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Je ontvangt namens Sailspecials het product en namens Billink een factuur per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen. Bij Billink is het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk om achteraf te betalen. Indien je niet binnen 14 dagen hebt betaald zal je door Billink worden herinnerd t.b.v. jouw openstaande schuld. Let er op dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Wanneer ook hier geen gehoor aan wordt gegeven zal Billink een incassobureau en/of deurwaarder inschakelen om het bedrag te incasseren. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen.
 
Kies je voor de betaalmethode Paypal dan betaal je gemakkelijk binnen de beveiligde Paypal omgeving. Bij de keuze voor Creditcard kun je betalen met Mastercard, Maestro, Visa of American Express Creditcard. Voor deze betaalmethodes brengen wij 2,5% van het totaalbedrag in rekening. Hiermee dekken wij de kosten voor deze betaalmethoden.
 
Door te kiezen voor de KBC/CBC Betaalknop kunt u zonder extra kosten direct online betalen binnen de vertrouwde omgeving van uw KBC of CBC rekening. De KBC/CBC is een veilige en snelle betaalmethode. De betaling vind plaat in je eigen vertrouwde online bankomgeving. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen van je betaling, kunnen wij meteen met je bestelling aan de slag.
 
Dat we veiligheid serieus nemen herken je aan het feit dat we gebruik maken van een beveiligde internetverbinding (SSL) op het moment dat je gevoelige informatie verzendt. Denk aan je betaalgegevens bijvoorbeeld. Bij een beveiligde internetverbinding worden deze gegevens versleuteld verstuurd. Je herkent de beveiliging aan: er staat https://sailspecials.nl in de adresbalk van je browser in plaats van het normale http://. De letter ‘s’ staat voor ‘secure’ (veilig). Bovendien zie je ook nog een klein slotje in de adresbalk en kleurt de adresbalk groen.
 
Woon je in België en beschik je over een geldig BTW-nummer dan is het mogelijk taxfree te bestellen. Plaats via de winkelwagen je bestelling en kies voor de betalingsmethode Overschrijving. Mail vervolgens het ordernummer met geldig BTW-nummer en bedrijfsnaam naar info@sailspecials.nl. Wij passen de factuur aan en mailen deze naar je, waarna je de betaling middels overboeking kunt voldoen.
 
Plaats je een bestelling dan ontvang je per e-mail een bevestiging. In de bijlage is de factuur opgenomen. Ben je lid van Sailspecials (heb je een account) dan kun je onder ‘mijn account’ ook altijd je facturen downloaden.

Nog geen antwoord?