Profiel & Visie

Het idee is simpel. Wanneer zeilers zich slim online verzamelen ontstaat een aantrekkelijk platform voor leveranciers om bijzondere aanbiedingen te doen. Op Sailspecials.nl maken we dit idee concreet. 

www

Profiel

Sailspecials is een online watersportwinkel voor zeilers.  Elke week organiseren we exclusieve aanbiedingen van sterke watersportmerken. Daarnaast bieden we een groeiend (zorgvuldig geselecteerd) assortiment uit voorraad.

 

zeilen

Passie voor zeilen

We zijn even gek van zeilen als onze klanten. Daarom struinen we elke week het internet af op zoek naar nieuwe producten en de leukste berichten voor in onze wekelijkse nieuwsbrief, Facebook en onze Blog. Daarom begrijpen we dat het waardevol is als productomschrijvingen uitgebreid zijn, foto’s van hoge kwaliteit en je bij een product kan lezen wat de ervaring is van andere zeilers.

 

zeilerDe initiatiefnemer

Initiatiefnemer en eigenaar van Sailspecials is Aart Jan Klok. Aart Jan is zelf fanatiek zeiler. Verwonderde zich al lange tijd hoe ‘traditioneel’ het toegaat in de watersport. Omdat hij gelooft dat het leuker en slimmer kan is hij in 2013 gestart met Sailspecials. Vanuit Herkingen is hij elk vrij weekend zeilend te vinden op de Grevelingen op een Jouet 32.

Meer lezen?

Zij zijn enthousiast over Sailspecials

Mijn bestelling was heel snel binnen. Ik ben buitengewoon tevreden. Enorm snel geleverd, netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Dát is klantvriendelijk!!!
Een drijvende band geleverd bij mijn verrekijker waar ik niet op gerekend had en een een handgeschreven kaartje geven je het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt. Je hebt iets gekocht, maar toch voelt het als een cadeautje! Chapeau.
Remko
417 klanten beoordelen Sailspecials met een 9.2 stars