Profiel & Visie

zeilenGek van zeilen

We zijn een jong en enthousiast online bedrijf in de watersport. Onze ruim 6.000 klanten zijn actieve zeiljachteigenaren uit Nederland en België die in hun vrije tijd graag genieten op de boot. Ons doel is dat zij daar nog meer plezier aan beleven. Dat doen we door het selecteren en aanbieden van een uitgekiend assortiment van bootaccessoires. Door persoonlijke en prettige service die gemiddeld met een 9,3 beoordeeld wordt. En door het samenstellen van een populaire wekelijkse nieuwsbrief waarvoor we elke week het internet afstruinen op zoek naar de mooiste zeilvideo’s.

zeilerDe initiatiefnemer

Initiatiefnemer en eigenaar van Sailspecials is Aart Jan Klok. Aart Jan is zelf fanatiek zeiler. Verwonderde zich al lange tijd hoe ‘traditioneel’ het toegaat in de watersport. Omdat hij gelooft dat het leuker en slimmer kan is hij in 2013 gestart met Sailspecials. Vanuit Monnickendam is hij elk vrij weekend zeilend te vinden op op een Jouet 32.

Meer lezen?

Zij zijn enthousiast over Sailspecials

Zoals gewoonlijk top. 👍steeds een persoonlijke attentie...is zoals bij een vriend winkelen 😉 ben echt méér dan tevreden zowel van de service als de geleverde goederen . Sailspecials staat op 1 .........

Remko S.
Een drijvende band geleverd bij mijn verrekijker waar ik niet op gerekend had en een een handgeschreven kaartje geven je het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt. Je hebt iets gekocht, maar toch voelt het als een cadeautje! Chapeau.
Marjanne K.
Mijn bestelling was heel snel binnen. Ik ben buitengewoon tevreden. Enorm snel geleverd, netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Dát is klantvriendelijk!!!
Hans K.
Al meerdere malen iets gekocht bij dit bedrijf, prettig contact, snel verstuurd en goede service. Ook een garantiegevalletje gehad en perfect opgelost!
Sjoerd R.