Retourneren & Ruilen

Ruilen en retourneren is geen enkel probleem. We proberen dit proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Onderstaand lees je meer over hoe dit in zijn werk gaat. Je hebt 30 dagen de tijd om na het ontvangen van een bestelling deze terug te sturen. Je ontvangt vervolgens het bedrag retour of we sturen een ander exemplaar op (afhankelijk van je reden van retour)

Mag ik een product retouren?
Ja dat kan. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Uitzondering zijn maatwerk producten. Denk daarbij aan lijnen, railingnet en ankerketting die we van de rol op maat knippen / snijden. Deze producten kunnen we helaas niet retour nemen.
Hoe lang kun je retourneren/ruilen?
Na aflevering van het product heb je 30 dagen bedenktijd. Is het product anders dan verwacht, past het niet of gewoon net niet helemaal naar je zin? Dan kun je het retourneren.  Twijfel je of zijn de 30 dagen net overschreden? Neem even contact met ons op. We doen niet moeilijk en helpen graag met het zoeken naar een oplossing.
Hoe retourneer/ruil je?
Wil je een artikel retour sturen of ruilen? Neem dan contact op via e-mail. We helpen je dan graag verder. Stappenplan retour Stap 1  -  Goed verpakken Doe het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat terug in de verpakking en verpak het stevig. Stap 2  -  Voldoende frankeren De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn natuurlijk voor ons indien wij het verkeerde product hebben geleverd of een andere fout die aan ons te verwijten is. Eventuele verzendkosten voor de heenzending vergoeden wij. Stap 3  -  Verzenden & verzekeren Je kunt artikelen retour laten sturen door een postbedrijf. Vraag om een verzendbewijs en bewaar deze god. Je kunt via PostNL het pakket versturen met een Track&Trace code. We adviseren je bij het retouren van waardevolle artikelen om de zending aangetekend retour te sturen. Stap 4  -  Aankoopbedrag teruggestort Je ontvangt een e-mail van ons wanneer we je retour ontvangen hebben. We betalen je aankoopbedrag incl. verzendkosten bij aankoop zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 10 kalenderdagen, terug.

Nog geen antwoord?