Dat nemen ze je nooit meer af

| Alle Reisverhalen
| Alle producten van Hollandia

18,99

Nog 4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Laat je inspireren door de wereld-omzeiling van Ben en Annemieke Rutte. Samen zeilden ze met hun zeilboot Blauwe Pinquin rond de wereld en kwamen erachter dat dat ook met een bescheiden budget prima kan.

  • Reisverhaal wat leest als een trein
  • Paperback, 296 pagina’s
  • Auteur: Ben Rutte

Alternatieve producten

Meer informatie

Drie jaar lang voeren Ben en Annemiek Rutte rond de wereld op hun Blauwe Pinquin, een eenvoudige zeilboot zonder luxe of verspillende uitrusting. Ben laat in dit pakkende reisverhaal zien dat het heel simpel kan zijn om de wereld rond te zeilen… je moet het gewoon doen!

Hoe ziet het dagelijks leven aan boord eruit als je boot je huis is? Wat voor problemen kom je tegen? En hoe kun je zelfvoorzienend rond de wereld zeilen? Ben geeft de geïnteresseerde lezer een verhelderend kijkje in de keuken van het leven aan boord. Maar Dat nemen ze je nooit meer af is bovenal een verslavend reisavontuur, dat je in één adem wilt uitlezen.

Recensies

logo-footer1

‘Ben is een schrijftalent. Zijn avontuur leest als een trein.’

 

logo-footer4

“Dat nemen ze je nooit meer af is het verhaal van de zeilreis van Ben en Annemiek Rutte die in drie jaar rond de wereld zeilden met de Blauwe Pinquin, een Victoire 34. Zich bewust van hun onervarenheid compenseren Ben en Annemiek hun zorgen en twijfels met een gedegen voorbereiding. De onvermijdelijk overblijvende onzekerheid kleurt de eerste hoofdstukken maar maakt dan geleidelijk plaats voor een zorgeloos reisverhaal van twee jonge mensen op een modale boot waarmee iedere zeiler zich moeiteloos identificeert.

Ben Rutte heeft een soepele schrijfstijl en houdt er in zijn boek flink de vaart in. Gecombineerd met zijn gevoel voor humor en relativiteit, zorgt dat voor een verhaal dat je in een ruk uitleest. Het boek is geen bundeling van internetverslagen maar een reisverhaal in de traditie van de bekende titels uit de zeilbibliotheek. Maar het grote verschil is dat Ben Rutte de vorm van die klassiekers op een uitstekende manier heeft vertaald naar de huidige tijd. Met als ultieme beloning dat ook hij weer de dromen van volgende generaties zeilers zal voeden.”

 

Reviews voor Dat nemen ze je nooit meer af

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.