Op reis met de Hope – Van droom naar zes jaar reizen

| Alle Reisverhalen
| Alle producten van Hollandia boeken

19,99

Nog 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Joshua is 24 als hij zijn carriere plannen als advocaat aan de kant schuit en besluit zijn droom te volgen. Hij koopt een zeilboot, geeft die de naam Hope en vaart de wijde wereld in.

Op de Kaapverdische eilanden ontmoet hij Katia. Het stel wordt verliefd en woont en werkt een jaar op de eilanden. Daarna zeilen ze samen verder. Ze ontmoeten hippies in Capao in Brazilie, marrons in de Amazone en werken voor miljardairs in het Caribisch gebied. In de Stille Oceaan zwemmen ze met walvissen en ontdekken ze de mystieke wereld van de Polynesiers.

Tijdens de reis verzinnen Joshua en Katia allerlei nieuwe, inventieve manieren om onderweg geld te verdienen. Want zes jaar om de wereld reizen, hoe betaal je dat? Op reis met de Hope is een schitterend verhaal over dromen, liefde en de magie van wereldreizen zonder vast plan.

  • Prachtig reisverhaal over 6 jaar zeilen rond de wereld
  • Paperback, 268 pagina’s
  • Verschijningsdatum: oktober, 2017
  • Door Joshua van Eijndhoven

 

Alternatieve producten

Reviews voor Op reis met de Hope – Van droom naar zes jaar reizen

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.