Vaarwijzer de Engelse Oostkust – Anje Valk

| Alle Vaarwijzers
| Alle producten van Hollandia

41,99

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

De compleet herziene druk door Anje Valk is inmiddels beschikbaar. Misschien wel de meest gemaakte oversteek eindigt voor Nederlandse zeilers aan de Engelse Oostkust met idylische plaatjes als Southwould of een rivier als de river Orwell. Anje Valk loodst je in deze vaarwijzer veilig langs de kust en geeft alle relevante haven-, anker- en navigatietips. Voorzien van veel foto’s, kaartjes, anekdotes en havengegevens en uitgevoerd in stevige hardcover. Aanrader!

Alternatieve producten

Meer informatie

Over Hollandia Vaarwijzers

De serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs beogen vooral lezers te inspireren en hun daarbij alle noodzakelijke informatie te verschaffen om goed een reis te kunnen voorbereiden. De Vaarwijzers bieden daarom meteo, routes, strategie en behandeling van specifieke moeilijkheden bij de navigatie. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis- en vooral de ‘droomplekken’: het perfecte ankerplaatje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur.

Reviews voor Vaarwijzer de Engelse Oostkust – Anje Valk

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.