Overal Horizon – Femke Lobach

| Alle Reisverhalen
| Alle producten van Hollandia boeken

20,99

Nog 5 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

In 2015 stapt Femke Lobach aan boord van het zeiljacht Kings’ Legend en vertrekt met haar vriend voor een reis van bijna een jaar de halve wereld over. Hoewel het leven aan boord heerlijk eenvoudig kan zijn, gaat het ze tijdens de reis niet alleen maar voor de wind. Ze kruipen een paar keer door het oog van de naald. Gaandeweg vindt Femke haar ritme en kan ze genieten van het moment. Maar midden op de oceaan kun je geen kant op. Traumatische gebeurtenissen uit Femkes verleden komen weer naar boven en laten haar weerspiegelen op het verleden.

Overal horizon is meer dan een reisverslag. Het is het persoonlijke verhaal van een vrouw die besluit uit de waan van de dag te stappen. Als onervaren zeiler stapt ze aan boord, als wereldreiziger en schrijver stapt ze er weer vanaf.

Femke Lobach (1964) is mental coach en trainer van topsporters, en team performance coach in sport- en bedrijfsleven. Hierover publiceerde zij Groeimindset in sport.

‘Een mooi, uniek en persoonlijk verhaal.’ – Floortje Dessing

‘Natuurlijk is dit een reisverhaal, maar het is ook het verhaal van een leven. Persoonlijk en soms heel ontroerend.’ – Dolf Jansen

  • Paperback, 240 pagina’s + 16 pagina’s full colour fotokatern
  • Formaat 13,5 x 20,5 cm
  • Auteur: Femke Lobach

Benieuwd naar een voorproefje? Scroll naar beneden voor het inkijkexemplaar.

Alternatieve producten

Meer informatie

Inkijkexemplaar Overal Horizon door Femke Lobach

Reviews voor Overal Horizon – Femke Lobach

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.