Schipbreuk in het paradijs – Wilbert van Haneghem

| Alle Reisverhalen
| Alle producten van Hollandia

19,99

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Het plot en de spanning van een film, maar een waargebeurd verhaal. Wilbert van Haneghem en zijn vriendin Marjan maken in 2014 een vierdaagse bootreis van Lombok naar Komodo. Midden op zee gaat het mis: de boot maakt water en dreigt te zinken. Voor de 25 man aan boord is slechts een sloepje voor 4 personen beschikbaar. Een relaxte en bijzondere vakantie verandert op slag in een nachtmerrie.

  • Spannend verhaal van een 40 uur durende beproeving op zee
  • 224 pagina’s, softcover
  • Hollandia uitgevers, november 2016
  • Auteur: Wilbert van Haneghem

Alternatieve producten

Meer informatie

In augustus 2014 maken Wilbert van Haneghem en zijn vriendin Marjan een vierdaagse bootreis van Lombok naar Komodo. Midden op zee gaat het mis: hun boot maakt water en dreigt te zinken.
Er zijn vijfentwintig mensen aan boord en er is maar één sloep voor vier personen. In verschillende groepjes proberen de drenkelingen naar een vulkanisch eiland te zwemmen. Zonder eten en drinken en in de brandende Indonesische zon drijven Wilbert en Marjan twee dagen en nachten rond op zee, tot ze uiteindelijk bij toeval gered worden door vissers. In Schipbreuk in het paradijs lees je zelf hoe het afloopt.

Reviews voor Schipbreuk in het paradijs – Wilbert van Haneghem

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.