Vaarwijzer het Deltagebied

| Alle Vaarwijzers
| Alle producten van Hollandia boeken

37,99

Nog 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Tussen Dordrecht en Zeeuws-Vlaanderen ligt een vaargebied van ongekende variatie. Olav Cox leidt je in deze vaarwijzer enthousiast rond over stilstaande meren als de Grevelingen en het Veerse Meer, maar bereid je ook voor op getijdenwater als de Westerschelde en de Noordzeekust. Voorzien van veel foto’s, kaartjes, humorvolle anekdotes en havengegevens.

  • Heldere vaarwijzer voor Zeeland en de Zuid Hollandse Stromen
  • Van Dordrecht tot Westerschelde (inclusief Antwerpen)
  • Auteur: Olav Cox
  • 187 pagina’s | Hardcover

Alternatieve producten

Meer informatie

Tussen Dordrecht en Zeeuws-Vlaanderen ligt een vaargebied van ongekende variatie. Voor veel watersporters is de Delta het eerste gebied waar ze geconfronteerd worden met echt stromend water. Voor wie voorzichtig wil beginnen zijn er de afgesloten zeearmen, zoals de Grevelingen en het Veerse Meer. Maar voor iedereen die de eerste stappen van het zeilen op groot water goed doorstaan heeft vormen natuurlijk de Oosterschelde en de Westerschelde, met hun getijden en grote oppervlakten aan open water, het echte werk. En voor wie nog verder wil, ligt voor de Zeeuwse kust een uitdagend deel van de Noordzee te water.

Over Olav Cox

Olav Cox zeilde met zijn gezin in de Ritme van de Oceaan rond de wereld en keerde voor het samenstellen van deze Vaarwijzer terug in zijn thuiswateren. Hij schrijft prettig toegankelijk en weet praktische informatie moeiteloos af te wisselen met humorvolle anekdotes.

Over Hollandia Vaarwijzers

De serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs beogen vooral lezers te inspireren en hun daarbij alle noodzakelijke informatie te verschaffen om goed een reis te kunnen voorbereiden. De Vaarwijzers bieden daarom meteo, routes, strategie en behandeling van specifieke moeilijkheden bij de navigatie. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis- en vooral de ‘droomplekken’: het perfecte ankerplaatje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur.

Reviews voor Vaarwijzer het Deltagebied

Vaak meebesteld

Merk

hollandia boeken logo
Uitgeverij Hollandia is al jaren de hofleverancier van zeilboeken voor de Nederlandstalige watersport. Van vlot geschreven vertrekkersromans om bij weg te dromen tot praktische boordboeken over allerhande technische onderwerpen.