Weyer Waterdoorlatende Handborstel (190mm)

| Alle producten van Weyer

27,95

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Met deze handborstel met waterdoorloop maak jij de boot (of auto) gemakkelijk schoon. De borstel koppel je eenvoudig met de meegeleverde connector op een waterslang. Het waterverbruik is erg laag. De borstelkop is 360° draaibaar en in vier standen te vergrendelen. Zo kun je ook smalle stukken, zoals het gangboord, zonder problemen schoon krijgen. De borstel is voorzien van spuitkoppen met een sterke smalle straal en een brede straal. Zo kun je hardnekkig vuil goed wegkrijgen en meteen spoelen. Het handvat is 180° draaibaar waardoor deze zowel evenredig aan de borstel of schuin omhoog kan staan. Geen zorgen om schade aan je mooie dek, de borstel heeft een stevige rubber bumper, waardoor deze niet krast.

  • 360 graden draaibaar
  • rubberen stootrand
  • Waterdoorlatend (50% minder waterverbruik vergeleken met andere modellen)
  • 2 extra spuitstukken op de steel
  • Inclusief slangconnector, compatible met de bekende slangconnector-systemen

Afmetingen (BxLxH): 32cm x 18cm x 6cm

Let op: Deze handborstel wordt rechtstreeks op een slang aangesloten. Zoek je een borstel voor op de waterdoorlatende stelen van Weyer, kijk dan eens bij de Weyer dekborstel.

Kijk ook eens bij de andere producten van Weyer.

 

Alternatieve producten

Reviews voor Weyer Waterdoorlatende Handborstel (190mm)

Vaak meebesteld

Merk

WEYER
Al meer dan 40 jaar maakt het Duitse Weyer producten voor de auto-industrie. De lijn met waterdoorlatende borstels zijn ook uitermate geschikt voor aan boord. De dekborstels hebben verschillende hardheden, dus geschikt van polyester tot teak.