Starbrite Polyester Kleurhersteller – Met PTEF

| Alle producten van Starbrite

23,95

Nog 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Is je boot wat verkleurd? Geen probleem! Deze Starbrite Polyester Kleurhersteller herstelt de oorspronkelijke kleur en verwijdert sterke sporen van oxidatie, verkalking en verbleking. Het beschermt het oppervlak tegen toekomstige verbleking en weersinvloeden.

De kleurhersteller is zeer gebruiksvriendelijk. Het kan zowel met de hand als met een polijstmachine worden aangebracht. Het krast of beschadigt de gelcoat niet en is met name geschikt voor gekleurde boten.

Specificaties

Gebruiksaanwijzing:

Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon is. Gebruik indien nodig hiervoor Star brite Boot Shampoo. Flacon goed schudden voor gebruik. Behandel telkens kleine stukjes tegelijk voor een uniforme dekking. Wrijf het product stevig in met cirkelbewegingen zolang het product nat is. Daarna het product laten opdrogen tot een waas en dan goed uitwrijven met een schone droge doek. Omdat oppervlakken van polyester poreus zijn, kan er na 10-20 dagen nog extra oxidatie uitlogen, waarna opnieuw een behandeling met Polyester Kleurhersteller aan te bevelen is. Voor het allerbeste resultaat gebruik hierna Star brite Premium Marine Polish.

Alternatieve producten

Reviews voor Starbrite Polyester Kleurhersteller – Met PTEF

Vaak meebesteld