Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Magic Ezy Hairline Fix

Alles van MagicEzy
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Innovatieve filler voor het snel en gemakkelijk repareren van haarscheurtjes in het polyester aan boord. Schuren niet nodig en er hoeven geen componenten gemengd te worden. Een reparatie is daardoor binnen enkele seconden uitgevoerd. Hairline Fix kan ook gebruikt worden als afwerking van een reparatie met de MagicEzy 9 Second Chip Fix voor een glanzende gladde afwerking.

 • Repareert (haar)scheurtjes in het polyester en voorkomt verder uitbreiden van de scheurtjes
 • Gemakkelijk te verwerken. Geen gereedschap vereist. Schuren niet noodzakelijk.
 • Beschikbaar in 9 populaire bootkleuren
 • Unieke 3 jaar garantie op de reparatie. Niet goed – geld terug.
 • 5 sterren testscore in Waterkampioen 08/2016
 • LET OP: Niet geschikt voor reparatie onder de waterlijn

Productvideo's

Alternatieve producten

Meer informatie

MagicEzy Hairline Fix is een innovatieve Nano Filler voor het snel en gemakkelijk repareren van haarscheurtjes in het polyester. Schuren is niet nodig en er hoeven geen componenten gemengd te worden. Een reparatie is daardoor binnen enkele seconden uitgevoerd. Kan gebruikt worden op glasvezel, gelcoat, keramiek en marmer. Hairline Fix kan ook gebruikt worden als afwerking van een reparatie met de MagicEzy 9 Second Chip Fix voor een glanzende en gladde afwerking. LET OP: Niet geschikt voor reparatie onder de waterlijn

Voordelen

 • Repareert (haar)scheurtjes in het polyester en voorkomt verder uitbreiden van de scheurtjes
 • Gemakkelijk te verwerken. Geen gereedschap vereist. Schuren niet noodzakelijk. Geurloos.
 • Beschikbaar in twee voorgemengde populaire bootkleuren: Oyster White en Snow White
 • Een reparatie kan na drogen worden geschuurd en geboord
 • Unieke 3 jaar garantie op de reparatie. Niet goed – geld terug.

Beschikbare kleuren

magicezy-kleuren

Testscore Waterkampioen

Productvideo

Stappenplan

stappenplan-magic-ezy

 • Schraap met een fijne naald door de haarscheur om vuil te verwijderen
 • Reinig het oppervlak met een mengsel van zeep en water en laat het oppervlak grondig drogen.
 • BELANGRIJK: repareer niet wanneer het oppervlak te warm is om aan te raken. Laat het oppervlak afkoelen en zorg voor schaduw tijdens de reparatie.
 • Schud en kneed de tube 2 minuten om de ingredienten goed te mixen.
 • Breng een klein drupje Hairline Fix aan op de scheur
 • Draai de tube en gebruik de spatel aan de onderkant van de tube om in 1 veeg de Hairline Fix te verdelen.
 • Maak het oppervlak schoon met een tissue en verwijder resten. Een vochtige tissue kan ook gebruikt worden wanneer nodig.
 • Wacht 2 uur (bij 20 graden)
 • Herhaal stap 5-8 tot het haarscheurtje volledig is gevuld. Gelcoats varieren in diepte, het is mogelijk dat tot 4 lagen nodig is om een scheurtje goed te vullen.

Veelgestelde vragen

Ja. MagicEzy is ontwikkeld om de elementen voor jaren te weerstaan. De unieke combinatie van zeer sterke kleefkracht, flexibiliteit en UV bescherming maken het een zeer duurzaam reparatiemiddel. MagicEzy heeft haar producten getest in vergelijking met de bekende bestaande gelcoat reparatie middelen en MagicEzy bleek tot 5x sterker. Magic Ezy onderstreept dat door een garantie van 3 jaar te geven op reparaties. Dit is uniek voor een doe-het-zelf-reparatiemiddel.

Een MagicEzy tube kan keer op keer herbruikt worden wanneer het op een donkere en koele plek bewaard wordt (niet in direct zonlicht). De koelkast is de beste plek.

De twee populairste kleuren wit zijn Snow White (puur wit) en Oyster White (gebroken wit). Daarnaast zijn 7 andere veelvoorkomende bootkleuren beschikbaar zoals Royal Blue en Navy. Omdat een gelcoat snel verkleurt is het niet mogelijk een lijst met kleuren per boottype te publiceren. Wanneer vereist dan zijn kleuren probleemloos te mixen. Mix op een helder doorzichtig stuk plastic boven het oppervlak om de juiste kleur mengen te vergemakkelijken. De kleur blijft gelijk bij opdrogen, op deze manier is alsnog precies de juiste kleur te maken.
 

MagicEzy gebruikt Nano technologie. Superfijne moleculen dringen langzaam door tot in het oppervlak en creëren een zeer sterke reparatie. De voordelen zijn:

 • Exceptionele kracht – Daarom ontvangt u een garantie van 3 jaar op uw reparatie (uniek voor een doe-het-zelf product).
 • Flexibel – Absorbeert bewegingen en krachten die meer schade kunnen veroorzaken.

Uithardingstijd varieert afhankelijk van de grootte van de reparatie en de weersomstandigheden. Als de verwachting is dat de temperatuur onder 20 graden zakt binnen 24 uur (waarschijnlijk in de Benelux) gebruik dan een haarfohn voor 2 minuten na elke reparatie. Dit helpt het product bij het uitharden. 2 uur uithardingstijd (bij 20 graden) voordat een nieuwe laag aangebracht kan worden. MagicEzy producten hebben een zeer sterke kleefkracht voor sterke zeer duurzame reparaties. Om op volledige kracht te komen is enige extra uithardingstijd vereist. Laat de reparatie 48 uur uitharden voor het met vocht in contact komt. MagicEzy zal verder uitharden in de daaropvolgende 21 dagen.

Vanwege milieu voorschriften in bepaalde delen van de wereld wordt het niet aanbevolen Magic Ezy producten te gebruiken op oppervlaktes die zich permanent onder de waterlijn bevinden.

MagicEzy kleuruitvoeringen kunnen zonder problemen gemengd worden om de juiste kleur te krijgen. Het is niet aan te raden te mengen met andere producten dan het bewuste product van MagicEzy omdat deze samenstelling zal afwijken.

Het is verrassend hoeveel reparaties met 1 tube mogelijk zijn. Er zijn veel variabelen die meespelen maar in het algemeen gesproken is het mogelijk met:

 • 1 tube 9 Second Chip Fix: 15-20 keer een 5mm (diameter) x 3mm (diepte) chip te repareren
 • 1 tube Hairline Fix: 15-20 keer een 15cm lange haarscheur te repareren

Reviews voor Magic Ezy Hairline Fix

Vaak meebesteld

Merk

magicezy logo
Met MagicEzy is het mogelijk snel en eenvoudig polyester reparaties uit te voeren. Schuren en componenten mengen is niet nodig. Een reparatie is in een mum van tijd afgerond en kunt u gewoon zelf doen zonder technische kennis. 9 Second Chip Fix gebruikt u voor grotere gaten en scheuren. Hairline Fix voor kleine haarscheurtjes en als hoogglans afwerking van een 9 Second Chip Fix reparatie. Getest in de Waterkampioen 08/2016 en beoordeeld met het hoogst mogelijke testresultaat. Lees de test
11

Bekijk dit product binnenkort in Leiderdorp!

Vanwege onze bedrijfsverhuizing kunnen we je tijdelijk niet ontvangen. Vanaf maart a.s. ontvangen we je graag in onze nieuwe winkel!

Je vindt ons straks hier:
Zijlbaan 20
2352BN Leiderdorp

Je kunt er gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps 

Wil je graag al eerder een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak op onze tijdelijke locatie bij Tijssen Watersport.

Laat je adviseren!

Door een afspraak te plannen weet je zeker dat we alle tijd kunnen nemen. 

Graag uitgebreid advies? We helpen je graag verder. Maak een afspraak dan nemen we je alle tijd voor je.

Let op: door onze bedrijfsverhuizing ontvangen we je tijdelijk bij onze partner Tijssen Watersport in Leiderdorp. 

Onze openingstijden:
Dinsdag – Vrijdag : 09:30 – 16:30 uur

Je vindt de locatie hier:
Zijlbaan 10
2352BN Leiderdorp 

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps