Magic Ezy Mega Fusion

| Alle producten van MagicEzy

29,95

Nog 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Mega Fusion is een sterk hechtende primer voor het eenvoudig zelf repareren van kunststof en aluminium oppervlaktes. Denk aan schade aan de jetski of de (aluminium) visboot. Aluminium en plastic zijn lastig hechtende oppervlaktes, Mega Fusion is speciaal ontwikkeld om een hechtingslaag te vormen voor verdere reparatie. Het product is de eerste stap in het stappenplan van MagicEzy.

Stappenplan

Na het behandelen met MegaFusion is het oppervlakte gereed voor gebruik van MagicEzy 9 Second Chip Fix. Hiermee kunnen grotere gaten en scheuren gevuld worden. Mengen en op kleur brengen is niet nodig. 9 Second Chip Fix is in diverse kant en klaar kleuren beschikbaar en heeft een matte afwerking. Voor een glanzende toplaag maakt u gebruik van MagicEzy Hairline Fix, de laatste stap in het programma.

Het programma van MagicEzy is eenvoudig aan te brengen, vereist geen technische kennis en bespaart u hoge reparatiekosten.

LET OP: Niet geschikt voor reparatie onder de waterlijn

Alternatieve producten

Meer informatie

Productvideo

Reviews voor Magic Ezy Mega Fusion

Vaak meebesteld

Merk

magicezy logo
Met MagicEzy is het mogelijk snel en eenvoudig polyester reparaties uit te voeren. Schuren en componenten mengen is niet nodig. Een reparatie is in een mum van tijd afgerond en kunt u gewoon zelf doen zonder technische kennis. 9 Second Chip Fix gebruikt u voor grotere gaten en scheuren. Hairline Fix voor kleine haarscheurtjes en als hoogglans afwerking van een 9 Second Chip Fix reparatie. Getest in de Waterkampioen 08/2016 en beoordeeld met het hoogst mogelijke testresultaat. Lees de test
11