Starbrite Toilet Reiniger en Smeermiddel – 500ml

| Alle producten van Starbrite

21,95

Nog 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Kalkaanslag in je toiletpot aan boord is heel gewoon, maar geen pretje. Deze Toiletreiniger van Starbrite verwijdert snel en eenvoudig vlekken en kalkaanslag op toiletpotten. Het is uitstekend geschikt voor alle toiletpotten van kunststof en porselein. Het bevat geen schadelijke chemicaliën en tast afdichtingen en ventielen dus ook niet aan. Je boordtoilet ruikt straks weer heerlijk fris en schoon. Ideaal voor toiletten in campers, caravans en boten.

Werkt ook als smeermiddel voor alle (bewegende) onderdelen in de installatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de toiletpomp.

Productvideo's

Specificaties

Gebruiksaanwijzing:

Spuit de reiniger langs de bovenrand van de toiletpot en laat het langs de zijkanten naar beneden lopen. Gebruik genoeg product om de hele pot nat te maken. Laat de reiniger 5-10 minuten inwerken en schrob daarna de pot met een toiletborstel of een doek. Spoel tenslotte af met water. Kan gebruikt worden in alle toiletten van recreatieve voertuigen en boten. Tast kunststof, rubber afdichtingen en metalen onderdelen niet aan.

Alternatieve producten

Reviews voor Starbrite Toilet Reiniger en Smeermiddel – 500ml

Vaak meebesteld