Starbrite Glanshersteller Zonder Was

| Alle producten van Starbrite

21,95

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Met deze glanshersteller verwijder je vlekken, krassen én middelzware tot zware oxidatie. Je kunt de glanshersteller gebruiken op polyester, metaal en geverfde oppervlakken. De glanshersteller is niet voorzien van was.

Door de praktische, vloeibare formule is de glanshersteller gemakkelijk met een polijstmachine of met de hand te verwerken. Werkt gemakkelijk en snel, in tegenstelling tot de meeste andere polijstmiddelen die de neiging hebben om uit te harden.

Productvideo's

Specificaties

Gebruiksaanwijzing:

Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon is. Gebruik indien nodig hiervoor Star brite Boot Shampoo. Flacon voor gebruik goed schudden. Breng het product aan met een schone, natte doek en werk in cirkelbewegingen. Er vormt zich snel een witte waas, die met een andere droge doek uitgewreven moet worden. Behandel telkens een klein stukje. Product kan ook gebruikt worden met een polijstmachine. Druk daarbij niet te hard op het oppervlak en ga te werk met een laag toerental. Herhaal indien nodig de behandeling. Gebruik voor een langdurige bescherming en glans Star brite Premium Marine Polish of Star brite Presoftened Boat Wax.

Alternatieve producten

Reviews voor Starbrite Glanshersteller Zonder Was

Vaak meebesteld