Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Starbrite Romp- en Bodemreiniger

Alles van Starbrite

Productinformatie

De Rompreiniger verwijdert ogenblikkelijk vuil, vaaraanslag, roest, en overige vuil en vlekken op romp en bodem. Hard boenen is niet nodig. De reiniger is ontwikkeld om meteen na aanbrengen lelijke vervuiling op de romp en waterlijn te verwijderen. Het is ook effectief in het verwijderen van vlekken veroorzaakt door roest en bladafval op polyester en geverfde oppervlakken. Veilig voor het te behandelen oppervlak en de ideale voorbereiding voor het in de was zetten van de romp.

Ook verkrijgbaar als gel spray.

Let op:

Voorkom dat het product in contact komt met textiel, bootstickers en antifouling, omdat het mogelijk kleurverandering kan veroorzaken. Neem bovendien voorzorgsmaatregelen zodat het product niet in contact komt met boottrailers en andere oppervlakken die niet schoongemaakt hoeven te worden.

Specificaties

Gebruiksaanwijzing:

Flacon goed schudden voor gebruik. Breng het product aan met een spons of zachte Star brite Scrub Pad met Handgreep. Het dragen van rubberen handschoenen is aanbevolen. Laat het product 2 minuten inwerken en spoel daarna het oppervlak af met water. Herhaal de behandeling indien nodig.Voor het beste resultaat het product gebruiken bij een temperatuur hoger dan 10°C. Om daarna de als nieuw schoongemaakte romp te beschermen en laten glanzen, gebruik Star brite Premium Marine Polish.

Gebruiksaanwijzing Spray:

Spray het product op het te behandelen oppervlak. Het gebruik van rubberen handschoenen is aan te bevelen. Laat de gel zo lang op het oppervlak totdat het vuil verdwijnt. Spoel het daarna rijkelijk af met water. Voor hardnekkige vlekken moet de behandeling misschien worden herhaald met een langere inwerktijd. Beste resultaat bij een temperatuur van minimaal 10°C. Gebruik Star brite Premium Cleaner Wax om eventueel resterende grauwe vuilsluiers, oxidatie of kalkaanslag te verwijderen.

Alternatieve producten

Reviews voor Starbrite Romp- en Bodemreiniger

Vaak meebesteld

Bekijk dit product binnenkort in Leiderdorp!

Vanwege onze bedrijfsverhuizing kunnen we je tijdelijk niet ontvangen. Vanaf maart a.s. ontvangen we je graag in onze nieuwe winkel!

Je vindt ons straks hier:
Zijlbaan 20
2352BN Leiderdorp

Je kunt er gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps 

Wil je graag al eerder een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak op onze tijdelijke locatie bij Tijssen Watersport.

Laat je adviseren!

Door een afspraak te plannen weet je zeker dat we alle tijd kunnen nemen. 

Graag uitgebreid advies? We helpen je graag verder. Maak een afspraak dan nemen we je alle tijd voor je.

Let op: door onze bedrijfsverhuizing ontvangen we je tijdelijk bij onze partner Tijssen Watersport in Leiderdorp. 

Onze openingstijden:
Dinsdag – Vrijdag : 09:30 – 16:30 uur

Je vindt de locatie hier:
Zijlbaan 10
2352BN Leiderdorp 

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps