VuPlex Kunststof Ramen Reiniger 235ml

| Alle producten van Vuplex

15,90

Nog 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

Met VuPlex reinig je eenvoudig en grondig vuil en zoutaanslag van kunststof ramen. Ook het zicht door kunststoframen van de buiskap of kuiptent wordt weer helder na behandeling met Vuplex. VuPlex maakt schoon, herstelt en beschermt alle gladde oppervlakken zonder krassen en bijwerkingen en maakt deze meteen anti-statisch.

Ook erg handig voor het verwijderen van vingerafdrukken en vuil van uw displays, touch screens en alle overige gladde oppervlakken. Denk ook dekluiken, patrijspoorten, brillen, duikbrillen, plotters en mobiele telefoons.

Andere schoonmaakmiddelen bevatten vaak alcohol of amonia die op den duur kunstof aantasten en laten uitdrogen of vergelen. VuPlex is het alternatief wat géén stoffen bevat die kunststoffen kunnen aantasten.

Toepassingen:

  • Acrilaat, polycarbonaat, composieten.
  • Transparante PVC ramen van buiskappen, biminis, etc.
  • Instrument panelen.
  • Mobiel telefoons, mp3 spelers, tablets en alle touch screens.
  • Brillen, zonnebrillen, duikbrillen, goggles.
  • Gelakte oppervlakken, dekluiken, schuifluiken.

Alternatieve producten

Meer informatie

Reviews voor VuPlex Kunststof Ramen Reiniger 235ml

Vaak meebesteld

Merk

Vuplex is ontstaan als schoonmaakmiddel voor de veeleisende wereld van de luchtvaart. De meeste schoonmaakmiddelen zijn licht schurend, je polijst als het ware het plastic. Dit verzwakt het plastic en kan ervoor zorgen dat het nóg minder goed doorzichtig is. Vuplex doet het tegenovergestelde van polijsten. Het vult de krasjes met een doorzichtige vulstof die antistatisch en hydrofoob is. Dat houdt in dat er geen vuil wordt aangetrokken en het plastic waterafstotend is en het plastic weer helder doorzichtig wordt.