Lofrans Bedieningspaneel Up & Down

| Alle Ankerlieren
| Alle producten van Lofrans Ankerlieren

199,-

Nog 2 op voorraad

Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
lofrans-ankerlieren

Laat je adviseren in onze showroom in Zaandam!

Klik hier om een afspraak te maken

Productinformatie

Dit strakke bedieningspaneel van Lofrans is simpel en doeltreffend. De werking is goed doordacht: het paneel wordt pas actief wanneer je beide knoppen tegelijk indrukt. Zo voorkom je ongelukken door onbedoelde activering! De twee knoppen zijn voorzien van LED lampjes, zodat duidelijk is wanneer het paneel aanstaat. Na 3 minuten standby gaat het paneel automatisch weer uit en geeft daarbij een geluidssignaal.

Het paneel is compact en clean en een mooie toevoeging in de kuip, bijvoorbeeld bij de stuurstand of onder de buiskap. Stof- en waterdicht volgens de IP67-norm. Buiswater is dus geen enkel probleem!

  • Simpel en doeltreffend ontwerp
  • Beveiliging tegen onbedoelde activering
  • Eenvoudig te bedienen

Alternatieve producten

Meer informatie

Afmetingen Lofrans Touch Paneel

LofransTouchPanel 03 1313x433

Reviews voor Lofrans Bedieningspaneel Up & Down

Vaak meebesteld

Merk

lofrans logo
Absolute specialist in ankerlieren, dat is Lofrans. 50 jaar geleden al koos men ervoor alle tijd en aandacht op deze productgroep te richten. Tot op de dag van vandaag zijn ze daar bij Lofrans trouw aan. Het Middellandse Zeegebied is de veeleisende omgeving waar de ankerlieren op degelijkheid getest worden en voortdurend doorontwikkeld. Met een ankerlier van Lofrans kies je een ankerlier die geschikt is voor ankeren in en rondom Nederland maar zeker ook voor ankeren op een lange zeereis of wereldomzeiling. Benut hier onze keuzehulp voor het kiezen van je ankerlier