Lofrans Control Box / Schakel Relais

| Alle Ankerlieren
| Alle producten van Lofrans Ankerlieren
lofrans-ankerlieren

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Schakel relais / control box voor Lofrans ankerlieren. Deze control box wordt standaard al meegeleverd wanneer je een nieuwe Lofrans ankerlier besteld. Maar mocht je problemen hebben met het schakelen van je bestaande Lofrans ankerlier dan is de control box daar regelmatig de oorzaak van. Bestel hier gemakkelijk dit vervangingsonderdeel.

Hoe bestellen?

Selecteer hierboven de variant die je denkt dat je nodig hebt. Controleer of het getoonde onderdeel nummer matcht met het nummer op je control box. Controleer of het beschreven aantal terminals overeenkomst met het aantal terminals op je control box.

De hier aangeboden control boxen zijn allemaal 12 Volt control boxen. Heb je een 24 Volt uitvoering nodig? Deze kunnen we voor je bestellen. Stuur ons een mail.

Alternatieve producten

Reviews voor Lofrans Control Box / Schakel Relais

Vaak meebesteld

Merk

lofrans logo
Absolute specialist in ankerlieren, dat is Lofrans. 50 jaar geleden al koos men ervoor alle tijd en aandacht op deze productgroep te richten. Tot op de dag van vandaag zijn ze daar bij Lofrans trouw aan. Het Middellandse Zeegebied is de veeleisende omgeving waar de ankerlieren op degelijkheid getest worden en voortdurend doorontwikkeld. Met een ankerlier van Lofrans kies je een ankerlier die geschikt is voor ankeren in en rondom Nederland maar zeker ook voor ankeren op een lange zeereis of wereldomzeiling. Benut hier onze keuzehulp voor het kiezen van je ankerlier