Mantus Boegroller voor Anker

| Alle Boegrollers
| Alle producten van Mantus Marine
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Plus- en minpunten

  • + Geschikt voor vrijwel alle ankers
  • + Sterk materiaal (316 rvs & delrin)
  • + Met kantelbeperking (BR2 & BR3)

Productinformatie

Een goede boegroller is een must voor de zeilers die veel ankeren. De boegrollers van Mantus zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook nog eens loeisterk en geschikt voor vrijwel alle ankers. Je kunt de roller precies zo instellen dat hij bij jouw boot en anker past. Ook kun je de optionele boegbeschermer van Mantus eenvoudig monteren, zodat de punt van je anker niet tegen de boot aan kan komen en het anker altijd stevig op z’n plek blijft.

De BR2 en BR3 zijn tevens voorzien van een kantelbeperking. Deze kun je zelf instellen zodat de steel van het anker niet te ver omhoog klapt wanneer deze naar beneden valt.

Kortom: een goed doordachte boegroller die bij uitstek geschikt is voor moderne ankers als Mantus en Rocna. Erg geschikt voor zeilers die lange reizen willen maken.

De afmetingen van de verschillende modellen kun je hiernaast downloaden.

Alternatieve producten

Reviews voor Mantus Boegroller voor Anker

Vaak meebesteld

Merk

Mantus Marine
Het Amerikaanse Mantus Marine is opgericht in 2012 door Gregory Kutsen. Na stressvolle ervaringen met ankeren met verschillende ankertypes bedacht hij dat het beter kon. Hieruit ontstond het eerste Mantus anker. Nu, meer dan 10 jaar later staat het bedrijf als een huis en biedt het betrouwbare oplossingen voor rustige en veilige nachten achter het anker.