Mantus Snubber Lijn voor Ankeren

| Alle producten van Mantus Marine
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Plus- en minpunten

  • + Minder belasting voor de ankerlier
  • + Vangt schokken op
  • + Bescherming tegen schavielen
  • + Voorgesplitste lussen en kous
  • - Exclusief duivelsklauw

Productinformatie

Met een snubber lig je een stuk rustiger achter je anker. Je belegt de lijn op de klampen op het voordek en viert de ankerketting vervolgens wat. De spanning staat nu op de snubber en de ankerketting hangt los. Zo vangt de snubber lijn schokken op en blijft je ankerlier onbelast. Dit werkt bijzonder goed bij veel wind en zelfs bij een flinke golfslag of deining.

De snubber lijn is verkrijgbaar met één of twee lijnen. Beide varianten zijn voorzien van een mooie roestvrijstalen kous aan het einde.

Deze snubber lijn kun je gebruiken in combinatie met een duivelsklauw. Bijvoorbeeld de Mantus Duivelsklauw of de Mantus flexibele duivelsklauw. De snubbers zijn volledig voorgesplitst en met de juiste maat duivelsklauw kun je dus meteen op pad. Om een natte snubberlijn te laten drogen en de ankerbak te organiseren kun je de handige Mantus Wet Bag hier meebestellen.

Productvideo's

Alternatieve producten

Reviews voor Mantus Snubber Lijn voor Ankeren

Vaak meebesteld

Merk

Mantus Marine
Het Amerikaanse Mantus Marine is opgericht in 2012 door Gregory Kutsen. Na stressvolle ervaringen met ankeren met verschillende ankertypes bedacht hij dat het beter kon. Hieruit ontstond het eerste Mantus anker. Nu, meer dan 10 jaar later staat het bedrijf als een huis en biedt het betrouwbare oplossingen voor rustige en veilige nachten achter het anker.