Zeeanker / Drijfanker Lalizas

| Alle producten van Lalizas

Productinformatie

Robuust drijfanker van Lalizas. Veilig hulpmiddel om een storm op zee ‘uit te rijden’. Een drijfanker kan de snelheid van de boot of het reddingsvlot tot 50% verminderen en voorkomt dat je dwars komt te liggen op de golven.

Dit drijfanker is gemaakt van sterk en gecoat PVC, voorzien van netconstructie aan de binnenzijde voor extra sterkte. Er zijn uitvoeringen beschikbaar voor boten van 25-40 voet. Niet in gebruik is het drijfanker erg compact en gemakkelijk weg te stouwen. Scroll naar beneden voor advies over de setup.

Alternatieve producten

Meer informatie

Advies Zeeanker

Het drijfanker van Lalizas is open aan beide zijden en is voorzien van bevestigingspunten aan de voor- en achterzijde. Het drijfanker wordt aan de boeg of de achterzijde van de boot (B) bevestigd met een lange sterke lijn die op zijn minst 5x zo lang moet zijn als de bootlengte (A). Bevestigd aan de boeg wordt de lijn door de twee openingen aan de voorzijde (C)  gehaald en met een sterke knoop bevestigd. Om in staat te zijn het drijfanker weer uit het water te krijgen wordt een tweede lange lijn aan de achterzijde van het zeeanker (D) bevestigd. Door hier aan te trekken loopt het anker leeg en kan het binnengehaald worden. Om andere boten te waarschuwen is het een goed idee aan deze tweede lijn een markeringsboeitje (E) te bevestigen.

drijfanker 1

Afmetingen Drijfanker

drijfanker drogue zeeanker lalizas

 Bootlengte A B C D
 7,5 meter (25 voet) 125cm 125cm 17cm 125cm
 9 meter (30 voet) 135cm 142cm 20cm 125cm
12 meter (40 voet) 190cm 145cm 20cm 130cm

Reviews voor Zeeanker / Drijfanker Lalizas

Vaak meebesteld

Merk

lalizas logo
Lalizas is wereldwijd marktleider in veiligheidsproducten voor beroeps- en recreatievaart. Dankzij het op grote schaal produceren in eigen fabrieken is de prijs/kwaliteitverhouding van Lalizas producten uitstekend.