Zeeanker / Drijfanker Professional

| Alle producten van Lalizas
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending

Productinformatie

Robuust drijfanker van Lalizas geschikt voor grote jachten / schepen van 40 t/m 70 voet.  Een drijfanker kan de snelheid van de boot of het reddingsvlot tot 50% verminderen en voorkomt dat het dwars komt te liggen op de golven. Dit drijfanker is gemaakt van sterk en gecoat Polyester met een dikte van 200D met aan beiden zijdes 0,45mm PVC. Het drijfanker is ongelofelijk sterk en is zo gestikt dat het klaar is voor de zwaarste omstandigheden. Aan uiteinde voorzien van stevige RVS Inox swivel. Er zijn uitvoeringen beschikbaar voor boten van 40-70 voet. Niet in gebruik is het drijfanker erg compact en gemakkelijk weg te stouwen in de speciale stevige opbergzak. Zeeanker en hoes is in opvallend geel uitgevoerd. Scroll naar beneden voor advies over de setup.

Alternatieve producten

Meer informatie

Advies Zeeanker / Drijfanker

Het drijfanker van Lalizas is open aan beide zijden en is voorzien van bevestigingspunten aan de voor- en achterzijde. Het drijfanker wordt aan de boeg of de achterzijde van de boot (B) bevestigd met een lange sterke lijn die op zijn minst 5x zo lang moet zijn als de bootlengte (A). Bevestigd aan de boeg wordt de lijn door de twee openingen aan de voorzijde (C)  gehaald en met een sterke knoop bevestigd. Om in staat te zijn het drijfanker weer uit het water te krijgen wordt een tweede lange lijn aan de achterzijde van het zeeanker (D) bevestigd. Door hier aan te trekken loopt het anker leeg en kan het binnengehaald worden. Om andere boten te waarschuwen is het een goed idee aan deze tweede lijn een markeringsboeitje (E) te bevestigen.

drijfanker 1

Afmetingen Drijfanker

drijfanker drogue zeeanker lalizas

 Bootlengte A B C D
15 meter (49 voet) 200cm 165cm 20cm 160cm
18 meter (59 voet) 250cm 210cm 25cm 200cm
21 meter (69 voet) 300cm 250cm 30cm 240cm

Reviews voor Zeeanker / Drijfanker Professional

Vaak meebesteld

Merk

lalizas logo
Lalizas is wereldwijd marktleider in veiligheidsproducten voor beroeps- en recreatievaart. Dankzij het op grote schaal produceren in eigen fabrieken is de prijs/kwaliteitverhouding van Lalizas producten uitstekend.