G-Nautics iQ Wantspannerhoes (2 stuks)

| Alle producten van G-Nautics
Gaten boren niet nodig
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Met deze wantspannerhoezen uit de iQ-serie van G-Nautics bescherm je op stijlvolle wijze je wantspanners. Geen scherpe randjes meer tegen je voeten en geen gedoe meer met beschermers die niet eenvoudig te installeren of te verwijderen zijn. Bij de G-Nautics wantspannerhoezen is installatie zo gebeurd: rits open, om de spanner plaatsen en weer dichtritsen. De gewichtjes onderin houden de wantspannerhoezen goed op hun plek.

  • Eenvoudige montage met rits
  • Gemaakt van sterk en lichtgewicht thermisch gevormd EVA-materiaal
  • Houdt geen water vast
  • Beschikbaar in drie maten: 25, 35 en 45 centimeter
  • Chique ontwerp met subtiele lijnen zonder hoeken

Alternatieve producten

Meer informatie

De producten uit de iQ-serie van G-Nautics zijn vrij van pvc en ftalaat. Het productieproces is geoptimaliseerd om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu. De gebruikte ECO Textile materialen geven een vermindering van 61% CO2, 88% water, 62% chemicaliën en 63% energie ten opzichte van gebruikelijke materialen.

Reviews voor G-Nautics iQ Wantspannerhoes (2 stuks)

Vaak meebesteld

Merk

G-Nautics logo
Het Nederlandse G-Nautics maakt al 15 jaar accessoires voor zeilers. Denk daarbij aan tassen, beschermhoezen en andere opbergoplossingen. In 2005 gaat het merk van start onder ‘Gaastra Nautics’, maar sinds 2008 opereert het zelfstandig. Bij Sailspecials vind je een selectie producten voor in en rond de kuip, waarbij de stijlvolle uitstraling centraal staat. De producten uit de chique iQ-serie kenmerken zich door een strakke, naadloze uitstraling zonder scherpe hoeken, een laag gewicht en een duurzame, waterafstotende stof (Sunbrella). Gaten boren is verleden tijd. De kuipaccessoires zijn namelijk met klittenband te bevestigen.