Mantus Rope Clips – Lijnenbinder voor Railing (2 stuks)

| Alle producten van Mantus Marine
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Plus- en minpunten

  • + Zonder gereedschap te bevestigen / verplaatsen
  • + Verstelbaar bandje
  • + Bruikbaar op zowel verticale als horizontale buis

Productinformatie

Of het nu een landvast is of een spinnakerschoot, het wil achterin de kuip nog wel eens een zooitje worden. Je kunt je lijnen vastknopen aan de railing, maar zo raken ze nog wel eens in de knoop. Met deze rope clips hang je de boel eenvoudig en netjes op, zonder dat het in de knoop raakt. Klik de sluiting los, haal het bandje door de lussen lijn en klik de sluiting eenvoudig weer vast. Zo heb je je landvasten bijvoorbeeld altijd paraat bij het aanleggen of als je door een sluis moet.

De rope clips zijn er in twee maten, één voor railingbuizen van 22-25mm (meest gebruikelijke maat) en voor railingbuizen van 28-32mm. Vastzetten of verplaatsen van de rope clip is zo gepiept!

Productvideo's

Alternatieve producten

Reviews voor Mantus Rope Clips – Lijnenbinder voor Railing (2 stuks)

Vaak meebesteld

Merk

Mantus Marine
Het Amerikaanse Mantus Marine is opgericht in 2012 door Gregory Kutsen. Na stressvolle ervaringen met ankeren met verschillende ankertypes bedacht hij dat het beter kon. Hieruit ontstond het eerste Mantus anker. Nu, meer dan 10 jaar later staat het bedrijf als een huis en biedt het betrouwbare oplossingen voor rustige en veilige nachten achter het anker.