Zeerelingbeschermer HP1003 Outils Oceans

| Alle producten van Outils Oceans

48,95

Nog 8 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Deze robuuste zeerailing bescherming van Outils Océans maakt het hangen of leunen tegen de reling een stuk comfortabeler. Geliefd bij bemanning!

De zeerailing beschermer bestaat uit drie delen. Een plastic spiraal die schavielen en uitscheuren voorkomt die bedekt is met een dikke laag stevig EVA schuim. Het geheel wordt afgewerkt met een oersterke cover van een polyester weefsel wat met aan twee zijdes met glanzend wit PVC is beschermd. De uiteinden zijn verstevigd met een Polypropeen band. Het totale gewicht is slechts 250 gram.

  • Fijne ruggesteun voor bemanning
  • Met oersterke bysonyl cover
  • Eenvoudig schoon te houden door gladde PVC coating
  • Zeer goed bestand tegen UV
  • Cover eenvoudig los te halen en binnen op te bergen

Lengte: 105 centimeter

Scroll naar beneden voor tips voor montage

Alternatieve producten

Meer informatie

Tips voor montage

Er zijn twee mogelijkheden om de zeerailing beschermer te plaatsten. Kijkt u eerst even welke mogelijkheid het beste aansluit op je situatie.

Draai eerst de spanner van de zeerailing los. Voer de staaldraad door de zeerailingbeschermer heen en draai de spanner weer in elkaar.

Mocht dit niet passen dan kun je ook optie 2 gebruiken. Neem hiervoor de drie delen los. Vervolgens draai je de binnenste spiraal om het staaldraad. Met een schaar knip je het schuim open langs de inkeping die aanwezig is in het schuim. Vervolgens wordt het schuim over de spiraal geplaatst. Daarna kan de bisonyl hoes over het geheel worden geplaatst. De touwtjes die de binnenspiraal op z’n plek houden horen tussen het klittenband te worden vastgezet.

Reviews voor Zeerelingbeschermer HP1003 Outils Oceans

Vaak meebesteld

Merk

outils oceans logo
Outils Oceans is ontstaan in het zeilgekke Frankrijk en opgericht door twee fanatieke oceaanzeilers. Door de jaren heen hebben ze een prachtige range aan bootuitrusting ontwikkeld. Een range die je standaard ziet terug komen op de boten van Franse oceaanzeilers. De rode lijn bij Outils Oceans is: producten zijn no-nonsense, praktisch doordacht en oersterk. De combinatie van PVC met polyester coating maakt de producten van Outils Oceans stuk voor stuk niet kapot te krijgen. Outils Oceans is de beste keuze voor zeezeilers, vertrekkers en wedstrijdzeilers. Kortom: iedere zeiler die meer verwacht van zijn materiaal dan dat het er alleen mooi uit ziet, zit goed bij Outils Oceans!