Silva 100B/H Schotkompas

| Alle Kompassen
| Alle producten van Silva

179,90

Nog 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Vind je zo’n groot, uitstekend kompas tegen de kajuit aan niet mooi? Dit schotkompas van Silva is daarvoor de ideale oplossing. Het kompas heeft een chique uitstraling, is erg accuraat en gemakkelijk af te lezen. De zwarte kompasroos heeft een doorsnede van 100 millimeter. Doordat het kompas maar heel weinig uitsteekt (slechts 1.8 centimeter!) kun je nog altijd goed tegen de kajuit aanzitten en steekt er geen kompas in je rug.

  • Met hellingmeter
  • Ingebouwde rode verlichting (op 12V)
  • Extreem accuraat (±0.5°)

Dit 100B/H is het kleine broertje van de Silva 125B/H. Wil je een maatje groter, dan is de 125 B/H wellicht een betere keuze. Ook deze steekt niet ver uit en is wat groter en dus geschikter voor grotere boten.

Alternatieve producten

Meer informatie

Handleiding

Download hier de handleiding voor het Silva 100B/H schotkompas.

Reviews voor Silva 100B/H Schotkompas

Vaak meebesteld

Merk

Silva Logo
In 1933 ontwikkelde de Zweedse broes Björn, Alvar en Arvid Kjellström het eerste vloeistofgevulde kompas, wat krap 90 jaar later nog altijd de standaard in de watersportindustrie is. In 1935 brachten de broers hun eerste hoofdlamp op de markt en daarmee was het merk Silva geboren. Het merk Silva is verbonden met kwaliteitsproducten voor de watersport- en outdoorindustrie.