Landvast Beschermer HP1140 Outils Oceans

| Alle producten van Outils Oceans

24,95

Nog 8 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Landvasten krijgen veel voor de kiezen: een scherpe kaderand, betonnen paal, een Scandinavische rots of een lange periode dat je niet aan boord bent. De landvastbeschermer van Outils Oceans voorkomt schade en is eenvoudig om de landvast te rollen en te sluiten met klittenband. Je past de beschemer zo eenvoudig aan op de diameter van de landvast tot een max van 20mm.

Aan de binnenzijde van de beschermer bevind zich een stevige reep plastic welke zacht aanvoelt en je landvast niet stuk schuurt. De cover is uitgevoerd in Bisonyl wat ook wel vrachtwagendekzeil wordt genoemd en is zeer robuust, UV- en zeewaterbestendig. Het doek bestaat uit een zeer sterk polyester weefsel welke aan twee zijden is bekleed met een PVC coating. Je rolt deze beschermer simpelweg om de landvast heen en sluit het klittenband. Bij eventuele vervuiling is het eenvoudig schoon te maken met wat zeep, water en een doekje.

  • Met oersterke bysonyl cover
  • Lengte: 40 cm
  • Eenvoudig schoon te houden door gladde PVC coating
  • Zeer goed bestand tegen UV
  • Eenvoudig te (de)monteren

Alternatieve producten

Reviews voor Landvast Beschermer HP1140 Outils Oceans

Vaak meebesteld

Merk

outils oceans logo
Outils Oceans is ontstaan in het zeilgekke Frankrijk en opgericht door twee fanatieke oceaanzeilers. Door de jaren heen hebben ze een prachtige range aan bootuitrusting ontwikkeld. Een range die je standaard ziet terug komen op de boten van Franse oceaanzeilers. De rode lijn bij Outils Oceans is: producten zijn no-nonsense, praktisch doordacht en oersterk. De combinatie van PVC met polyester coating maakt de producten van Outils Oceans stuk voor stuk niet kapot te krijgen. Outils Oceans is de beste keuze voor zeezeilers, vertrekkers en wedstrijdzeilers. Kortom: iedere zeiler die meer verwacht van zijn materiaal dan dat het er alleen mooi uit ziet, zit goed bij Outils Oceans!