Spiroll Landvastbeschermer

| Alle producten van Waterline Design
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Landvasten krijgen veel voor de kiezen: een scherpe kaderand, betonnen paal, een Scandinavische rots of een lange periode dat je niet aan boord bent. De Spiroll Landvastbeschermer is een slim en doordacht product die op zo’n moment beschadiging voorkomt. Het is van zacht en slijtvast materiaal en rolt zichzelf strak om de landvast waarna het op de juiste plaats is te schuiven

  • Verlengt levensduur landvasten
  • Gemakkelijk (de)monteren
  • UV- en zoutwaterbestendig

Alternatieve producten

Meer informatie

De Spiroll is van zacht en slijtvast materiaal en rolt zichzelf strak om de landvast waarna het op de juiste plaats is te schuiven. Gemakkelijk te verwijderen en ook na jaren gebruik gewoon opnieuw aan te brengen. Een leuke extra? De Spiroll leent zich ook goed om het piepen van een landvast in je verhaalkam te verminderen.

Specificaties

 Ø 8-16mm Ø 16-25mm
400 mm lengte  600 mm lengte
50 gram  150 gram
Kleur: zwart  Kleur: zwart

Productvideo

Reviews voor Spiroll Landvastbeschermer

Vaak meebesteld

Merk

waterline design logo
Het Zweeds bedrijf Waterline Design ontwikkelt slimme oplossingen voor zeilers.   Ongemakken waar we aan boord al jaren genoegen mee nemen? Waterline Design komt met een simpel, maar mooi uitgevoerd product wat werkt. Voorbeelden zijn de makkelijk opbergbare muggen- en verduisteringshorren voor luiken en ramen, de muggenbescherming voor de kajuitingang, spiroll bescherming van landvasten en leren bekleding van zalingen.