DAN Fender Handpomp

| Alle producten van DAN Fender

17,95

Nog 1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Productinformatie

DAN Fender biedt een speciaal ontworpen handpomp voor alle DAN Fender stootwillen met een metalen ventiel. Het pompje is klein en handig voor aan boord. Ideaal voor oppompen van nieuwe stootwillen of voor als tijdens het seizoen nog extra lucht toegevoegd moet worden aan de fenders. Omdat het pompje maar 20 cm groot is, kan het gemakkelijk opgeborgen worden.

  • Handig voor oppompen of zelf bijvullen van stootwillen
  • Compact formaat
  • Alleen voor DAN Fender (zoals de Fendersteps)

Alternatieve producten

Meer informatie

DAN Fender biedt een speciaal ontworpen handpomp voor alle DAN Fender stootwillen met een metalen ventiel. Het pompje is klein en handig voor aan boord. Ideaal voor opblazen van nieuwe fenders of als tijdens het seizoen nog extra lucht toegevoegd moet worden. Omdat het pompje maar 20 cm groot is, kan het gemakkelijk opgeborgen worden.

Reviews voor DAN Fender Handpomp

Vaak meebesteld

Merk

dan fender logo
DAN Fender uit Denemarken staat al meer dan 30 jaar bekend als A-merk van stootwillen en fenders. Innovatieve recente DAN Fender producten zijn de Fenderstep en de Fender2step. Deze unieke heavy duty stootwillen zijn gemaakt in de vorm van een trapje waarmee je snel en gemakkelijk van en aan boord stapt.