Ocean Boegfender Blade

| Alle producten van Ocean
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De Blade boegfender van Ocean is een nieuwe unieke bescherming voor de boeg. De boegfender beschermt tegen schade door steigers en kades, maar ook tegen het anker als u die binnenhaalt. De stootwil is gemaakt van volledig massief flexibel PU Skin Foam materiaal. Hoeft niet opgeblazen te worden en is daardoor erg robuust. Kan niet lek gaan, ook niet als het een keer goed mis gaat.

Als het gaat om bescherming van de kwetsbare voorsteven is de Blade boegfender de mooiste oplossing beschikbaar. De stootwil is zo ontworpen dat hij precies passend en permanent om een scherpe voorsteven is te bevestigen.

Let op: deze fender is geschikt voor een scherpe boeg waar het uiteinde niet breder is dan 7 cm.

De afmetingen zijn 104 x 16 x 12cm (L x D x B) en de massieve stootwil weegt 2700 gram. Beschikbaar in wit of navy blue.

Hoe werkt bevestiging:

  • De Blade boegfender is voorzien van 2 ogen door de stootwil heen (zie foto’s)
  • Met twee stevige lijntjes (meegeleverd) kan de stootwil vervolgens eenvoudig strak tegen en om de voorsteven gespannen worden.
  • Door aan beide zijden van de lijn een knoop te leggen creëert u twee stoppers waardoor (samen met het aanspannen) de stootwil niet kan schuiven.

Let op: heeft de boot een bredere boeg dan 7 cm (breedte scherpste uiteinde) dan is de Ocean PVM1 Boegstootwil meer geschikt. Klik hier.

Alternatieve producten

Reviews voor Ocean Boegfender Blade

Vaak meebesteld

Merk

ocean logo
Ocean is gespecialiseerd in het produceren van stootwillen. Bij het merk werd ontdekt dat met het materiaal waarvan stootwillen gemaakt worden nog veel meer mogelijk is. Zo zijn allerlei handige oplossingen ontwikkeld voor aan boord. Het gebruikte materiaal is robuust, blijft flexibel en kan niet kapot vallen.