Ocean Boegfender PVM1

| Alle producten van Ocean
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De PVM1 fender van Ocean is een nieuwe unieke bescherming voor de boeg. Beschermt tegen schade door steigers en kades, maar ook tegen het anker als u die binnenhaalt. De stootwil is gemaakt van volledig massief flexibel PU Skin Foam materiaal. Hoeft niet opgeblazen te worden en is daardoor erg robuust. Kan niet lek gaan, ook niet als het een keer goed mis gaat.

Als het gaat om bescherming van de kwetsbare voorsteven is de PVM1 fender de mooiste oplossing beschikbaar. De stootwil is zo ontworpen dat hij precies passend en permanent om de voorsteven is te bevestigen.

De afmetingen zijn 60 x 25 x 17cm (L x D x B) en de massieve stootwil weegt 3200 gram. Beschikbaar in wit of navy blue.

Hoe werkt bevestiging:

  • De PVM1 fender is voorzien van 2 verticaal doorlopend ogen aan de randen van de stootwil, dit oog is met nylon versterkt op de randen.
  • Met twee stevige lijntjes (niet meegeleverd) kan de stootwil vervolgens eenvoudig en strak tegen en om de voorsteven gespannen worden.
  • Door aan beide zijden van de lijn een knoop te leggen creëert u twee stoppers waardoor (samen met het aanspannen) de stootwil niet kan schuiven.

Let op: heeft de boot een scherpe boeg dan is mogelijk de Ocean Blade Boegstootwil meer geschikt. Klik hier.

Alternatieve producten

Reviews voor Ocean Boegfender PVM1

Vaak meebesteld

Merk

ocean logo
Ocean is gespecialiseerd in het produceren van stootwillen. Bij het merk werd ontdekt dat met het materiaal waarvan stootwillen gemaakt worden nog veel meer mogelijk is. Zo zijn allerlei handige oplossingen ontwikkeld voor aan boord. Het gebruikte materiaal is robuust, blijft flexibel en kan niet kapot vallen.