Ocean Solovela Massieve Fender

| Alle producten van Ocean
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De Solovela stootwil is een unieke massieve fender die je op verschillende manieren kunt inzetten: als ‘gewone’ stootwil, maar ook als opstap vanaf de steiger of bijboot en als rugsteun in de kuip. Door het slimme ontwerp kan je de Solovela onder zeil op een hele stabiele manier aan de railingdraad hangen (ook bij veel wind) en hoef je deze dus niet weg te ruimen.

De Solovela fender heeft een breed oppervlak waardoor de druk goed wordt verdeeld. Deze fender is getest tot 12 ton per vierkante decimeter, is massief, dus kan niet leeglopen en gaat een leven lang mee.

De Solovela fender wordt standaard geleverd met een UV-bestendige fenderhoes met rits en een 3 meter lange witte polyester lijn. De hoes is wanneer versleten los bij ons na te bestellen. Aan de bovenkant is de fender voorzien van een lijndoorvoer versterkt met nylon bussen.

Leverbaar in kleuren navy of zand kleur. Scroll naar beneden voor de afmetingen.

Alternatieve producten

Meer informatie

Afmetingen

Lengte Hoogte Breedte Bootlengte Gewicht
38 cm 60 cm 19 cm 30-70 voet 4,2 kg

Productvideo

Reviews voor Ocean Solovela Massieve Fender

Vaak meebesteld

Merk

ocean logo
Ocean is gespecialiseerd in het produceren van stootwillen. Bij het merk werd ontdekt dat met het materiaal waarvan stootwillen gemaakt worden nog veel meer mogelijk is. Zo zijn allerlei handige oplossingen ontwikkeld voor aan boord. Het gebruikte materiaal is robuust, blijft flexibel en kan niet kapot vallen.