Polyform Ronde Stootwil A-serie

| Alle producten van Polyform
Gratis opblaasadapter meegeleverd

Productinformatie

Een uitkomst bij lastige manoeuvres. De ronde stootwillen uit de A-serie van Polyform zijn onderscheidend op zowel kwaliteit als design. Er wordt 100% vinyl materiaal gebruikt, hierdoor blijft het materiaal flexibel, zacht en gaat niet kleven. Gemaakt uit één stuk en gemakkelijk schoon te houden. Standaard geleverd met gratis fietspompadapter voor gemakkelijk opblazen.

Alternatieve producten

Meer informatie

Erg prettig bij lastige manoeuvres of een onstuimige ligplaats. 1 of 2 stevige ronde stootwillen van voldoende afmeting zijn dan een uitkomst in je uitrusting.

De Noorse Polyform fender is onderscheidend in de markt op zowel kwaliteit als design. Er wordt 100% vinyl materiaal gebruikt, hierdoor blijft de fender flexibel, zacht en gaat niet kleven! In goedkopere stootwillen worden goedkope materialen gebruikt, hierdoor wordt de fender sneller hard, ook als het wat kouder is.

De A-serie heeft een versterkt ophangoog en is gemaakt uit één stuk waardoor geen naad zichtbaar is. De Fender heeft een mooi glimmend oppervlak wat gemakkelijk is schoon te houden. Polyform fenders worden al 50 jaar verkocht aan megajacht-superjacht bouwers, watersport, visserij, baggerij(dredging) en offshore, waar kwaliteit en sterkte een vereiste is.

Hoe opblazen?

De stootwillen worden leeg verstuurd. Je kunt deze stootwillen eenvoudig met een standaard spuitpistool en een compressor opblazen.

Reviews voor Polyform Ronde Stootwil A-serie

Vaak meebesteld

Merk

logo polyform
Polyform stootwillen zijn onderscheidend op zowel kwaliteit als design. Gemaakt van 100% vinyl materiaal: hierdoor blijft materiaal soepel en gaat niet kleven. Goedkopere stootwillen zijn gemaakt van ander materiaal waardoor ze door weer en wind hard worden. Vanwege kwaliteit geliefd in de beroepsvaart. Vanwege de uitstraling is een nieuwe set Polyform stootwillen een absolute aanwinst voor je boot.