Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Polyform Stootwil (F-serie)

Alles van Polyform
Gratis opblaasadapter meegeleverd
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Polyform stootwillen uit Noorwegen zijn de sterkste en mooiste fenders verkrijgbaar. Er wordt 100% vinyl materiaal gebruikt, hierdoor blijft het materiaal flexibel, zacht en gaat niet kleven. Gemaakt uit één stuk en gemakkelijk schoon te houden. Standaard geleverd met één gratis pompadapter per bestelling (vanaf 2 fenders) en opblaastips voor gemakkelijk opblazen. Scroll naar beneden voor maten en meer specificaties.

Alternatieve producten

Meer informatie

Na een paar intensieve seizoenen maken de meeste fenders je boot niet mooier. Stug, dof, lek en/of vol strepen. Als je er een keer ééntje verliest en vervangt door net een ander type of kleur dan wordt het er niet beter op.

De Noorse Polyform fender is uniek in zowel kwaliteit als design.

Er wordt 100% vinyl materiaal gebruikt, hierdoor blijft de fender flexibel, zacht en gaat niet kleven. In goedkopere stootwillen worden andere materialen gebruikt, hierdoor wordt de fender sneller hard, ook als het wat kouder is. De F-serie heeft twee versterkte ophangogen en is gemaakt uit één stuk waardoor geen naad zichtbaar is. De Fender heeft een mooi glimmend oppervlak wat gemakkelijk is schoon te houden. Polyform fenders worden  al 50 jaar verkocht aan  megajacht-superjacht bouwers, watersport, visserij, baggerij (dredging) en offshore, waar kwaliteit en sterkte een vereiste is.

Welke maat?

Kies een stootwil niet te klein omdat deze teveel ruimte zou innemen. Als ruimtegebrek de reden is, neem dan beter een stootwil minder, maar kies een grotere maat, daar heb je later veel gemak van. Een vuistregel: kies de lengte van fenders door 2/3 van je vrijboord te nemen.

Opblazen van de stootwil

De stootwillen worden leeg verstuurd. Je kunt deze stootwillen eenvoudig met een standaard spuitpistool en een compressor opblazen. Of gebruik de handige fietspompadapter die je gratis meegeleverd krijgt bij een bestelling vanaf 2 Polyform stootwillen.

Reviews voor Polyform Stootwil (F-serie)

Vaak meebesteld

Merk

logo polyform
Polyform stootwillen zijn onderscheidend op zowel kwaliteit als design. Gemaakt van 100% vinyl materiaal: hierdoor blijft materiaal soepel en gaat niet kleven. Goedkopere stootwillen zijn gemaakt van ander materiaal waardoor ze door weer en wind hard worden. Vanwege kwaliteit geliefd in de beroepsvaart. Vanwege de uitstraling is een nieuwe set Polyform stootwillen een absolute aanwinst voor je boot.

Bekijk dit product binnenkort in Leiderdorp!

Vanwege onze bedrijfsverhuizing kunnen we je tijdelijk niet ontvangen. Vanaf maart a.s. ontvangen we je graag in onze nieuwe winkel!

Je vindt ons straks hier:
Zijlbaan 20
2352BN Leiderdorp

Je kunt er gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps 

Wil je graag al eerder een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak op onze tijdelijke locatie bij Tijssen Watersport.

Laat je adviseren!

Door een afspraak te plannen weet je zeker dat we alle tijd kunnen nemen. 

Graag uitgebreid advies? We helpen je graag verder. Maak een afspraak dan nemen we je alle tijd voor je.

Let op: door onze bedrijfsverhuizing ontvangen we je tijdelijk bij onze partner Tijssen Watersport in Leiderdorp. 

Onze openingstijden:
Dinsdag – Vrijdag : 09:30 – 16:30 uur

Je vindt de locatie hier:
Zijlbaan 10
2352BN Leiderdorp 

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps