STAR Stootwil (Majoni)

| Alle producten van Majoni
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De bekende STAR stootwil, een degelijke stootwil van Nederlands fabrikaat met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Stevige ogen. De stootwillen zijn op te blazen met een standaard compressor, maar ook met een eenvoudige fietspomp.

*= Voor zelf opblazen met de fietspomp is de speciale fietspomp adapter beschikbaar. Deze handige adapter t.w.v. €4,50 ontvang je nu gratis bij een bestelling van minimaal 4 stootwillen!

  • Bestseller, meest verkochte stootwil in Nederland
  • Stevig en robuust
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Verkrijgbaar in 4 kleuren  (zwart, navy, wit en antraciet)

Alternatieve producten

Meer informatie

Type Afmeting Maat bijpassende Stootwilsok
Star 25 15x58cm F1
Star 35 21x62cm F2
Star 45 24x72cm F3
Star 55 30x90cm n.v.t.

Welke maat stootwil?

Kies een stootwil niet te klein omdat deze teveel ruimte zou innemen. Als ruimtegebrek de reden is, neem dan beter een stootwil minder, maar kies een grotere maat, daar heb je later veel gemak van. Een vuistregel: kies de lengte van fenders door 2/3 van je vrijboord te nemen.

Opblazen van de stootwil

De stootwillen worden leeg verstuurd. Je kunt deze stootwillen eenvoudig met een standaard spuitpistool en een compressor opblazen. Handiger nog is de Majoni adapter voor het opblazen met behulp van een fietspomp (klik hier)

Productvideo

Reviews voor STAR Stootwil (Majoni)

Vaak meebesteld

Merk

majoni logo
Majoni is het merk achter de best verkochte stootwil in de Benelux: de STAR stootwil. De stootwillen zijn onderscheidend door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en de uitgebreide keuze in kleuren en maten.