Stop Gull Air

| Alle Overig
| Alle producten van Stop Gull

77,95

Nog 1 op voorraad

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De slimme StopGull Air voorkomt het landen van vogels op de giek, het dek, buiskap of biminitop. In havens met veel overlast van meeuwen helpt de Stop Gull Air dek en doek schoon te houden. Hoe werkt het: de wind duwt tegen de vlaggen op de uiteinden van de bladen wat zorgt voor een draaiende beweging. De bewegende delen schrikken de vogels af en voorkomt dat ze landen zonder ze kwaad te doen. De StopGull Air werkt mede door haar grote draaicirkel effectief en is gemakkelijk afneembaar en binnen op te bergen als u gaat varen. Scroll naar beneden voor een video om te zien hoe de Stop Gull Air zijn werk doet.

  • Makkelijk te installeren, op te vouwen, afneembaar en simpel op te bergen
  • Lengte uitgeklapt: 180cm, ingeklapt: 90cm
  • Degelijk uitgevoerd en bestand tegen omstandigheden op het water
  • Standaard geleverd met bodemplaatje en schroeven voor schroefbevestiging. Dankzij uitgebreide reeks aan (let op: apart te bestellen) accessoires ook op allerlei andere plekken te plaatsen. Afbeeldingen tonen giekbevestiging en railingbevestiging, hier is een apart accessoire voor nodig. Bekijk hier de accessoires.

Alternatieve producten

Meer informatie


StopGull Air, it can be placed in any place of your boat

Reviews voor Stop Gull Air

Vaak meebesteld

Merk

stop gull boot
StopGull ontwerpt en maakt producten om het landen van vogels op jachten en havengebouwen moeilijk te maken en liefst te verhinderen. De StopGull oplossingen verstoren hun landingsplaats zonder de vogels kwaad te doen. De StopGull producten geven geen geluid of elektrische pulsen, zijn praktisch en bestand tegen de omstandigheden op en langs het water.
11