Dames Portemonnee Zwart Leder Cape Horn Sails

| Alle Accessoires
| Alle producten van Cape Horn Sails

39,-

Nog 2 op voorraad

Productinformatie

Mat zwarte portemonnee van 100% puur en zacht leder door Cape Horn Sails. Volledig handgemaakt door lokale Chileense ambachtslieden en ontworpen door Antonia, een gepassioneerde Chileense zeilster.  In de cover van de portemonnee zijn fragmenten opgenomen van gerecyclede wedstrijdzeilen. High-tech zeilen gedoneerd door zeilers die op eigen kiel het zuidelijkste puntje rond Kaap Hoorn bereikt hebben!

Een product met een verhaal dus en daarmee een geweldig cadeau voor een zeiler. Voorzien van prachtige details zoals de binnenzijde die voorzien is van illustraties van een zeilboot. Geleverd in een elegante geschenkverpakking: een stoffen tasje die is vastgebonden met een nautische lijn.

Ultradun en minimalistisch design en daardoor erg gemakkelijk mee te nemen. Er is in de portemonnee ruimte voor een paspoort en voor verschillende pasjes en briefgeld. Er is gebruik gemaakt van het zachtste en meest comfortabele leermateriaal beschikbaar.

Dit product van Cape Horn Sails wordt handgemaakt en is daardoor beschikbaar in kleine en exclusieve oplages. Wil je met de feestdagen hier iemand mee verrassen dan adviseren we je op tijd te bestellen!

Alternatieve producten

Reviews voor Dames Portemonnee Zwart Leder Cape Horn Sails

Vaak meebesteld