Hangmat inclusief voorstagbevestiging | Blue Performance

| Alle Hangmatten
| Alle producten van Blue Performance

249,-

Nog 1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De hangmat van  Blue Performance is ontworpen om hem snel en makkelijk op te kunnen hangen tussen voorstag en mast. Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Het mesh middenstuk is erg comfortabel en ademend. De webbing panelen en verstevigde zomen zorgen ervoor dat je met deze hangmat jaren vooruit kunt. Uitgevoerd in de herkenbare Blue Performance kleuren (navy/grijs) en geleverd in een tas waarin de hangmat is op te bergen.

Zo werkt bevestigen

  1. Bevestig een kant van de hangmat aan het spinnakeroog op de mast (of aan een val) door middel van de meegeleverde softshackle.
  2. Aan de andere kant valt de bevestiging om de voorstag (of bevestig deze aan de genuaval en fixeer deze aan de voetrail door middel van een korte lijn).
  3. Genieten maar!

Alternatieve producten

Reviews voor Hangmat inclusief voorstagbevestiging | Blue Performance

Vaak meebesteld

Merk

blue performance logo
Blue Performance is het merk achter een reeks stijlvolle en functionele bootaccessoires. Watersportartikelen ontwikkeld door een groep designers met veel zeilervaring. Blue Performance herken je aan functionaliteit en het gebruik van sterke en duurzame materialen. Nieuw is de strakke performance line in rood/zwart.