iPad en Tablethouder ScreenGrabba Railblaza

| Alle producten van Railblaza

49,95

Nog 4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Plus- en minpunten

  • + Geschikt voor brede range aan tablets
  • + Past op vrijwel elke lier
  • + 360° horizontaal draaibaar en 90° kantelbaar
  • + Roterend van staand naar liggend
  • - Maximale tabletafmeting: 250mm

Productinformatie

Flexibele tablethouder voor aan boord. Houd alle tablets van 7-11 inch stevig op de plaats. Bijvoorbeeld de iPad (Air), iPad mini of Galaxy Tab. Ook in waterdichte hoes of case. Past standaard op de lier in de opening van de lierhendel. Met (apart bij te bestellen) adapters te bevestigen op bijvoorbeeld de stuurstand of onder de buiskap.

In de Screengrabba passen tablets tot 25 centimeter. Je kunt de houder ook kantelen, dus horizontaal of verticaal positioneren is geen probleem. Ook tablets die in een waterdichte hoes zitten passen in vrijwel alle gevallen in de Railblaza.

Montagemogelijkheden:

Het Railblaza montage systeem maakt het mogelijk de houder heel snel van plek te laten wisselen. De tablethouder klikt vast op de adapter en het is dus mogelijk o p meerdere plekken aan boord adapters aan te brengen. Er zijn verschillende Railblaza adapters beschikbaar voor montage. Bijvoorbeeld de railing montage voor bij de stuurstand of onder de op een horizontaal oppervlakte zoals onder de buiskap.

Let op: adapters dienen apart besteld te worden.

 

Productvideo's

Specificaties

Afmetingen:

Afmetingen Screengrabba

 

Alternatieve producten

Reviews voor iPad en Tablethouder ScreenGrabba Railblaza

Vaak meebesteld

Merk

railblaza logo
De bevestigingssystemen van Railblaza zijn een uitkomst aan boord. De lijn producten biedt dankzij de veelzijde adapters een eindeloze reeks aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor het het bevestigen van een tablet of Navisafe navigatielamp.